Alegerile interne din filiala judeţeană a PDL, amânate până în februarie

joi, 26 decembrie 2013, 16:38
2 MIN
 Alegerile interne din filiala judeţeană a PDL, amânate până în februarie

Şeful filialei spune că speră ca pe 15 februarie organizaţia să aibă conducere aleasă. „Asta dacă nu vine Bucureştiul cu propuneri proprii“, adaugă el imediat.

Alegerile interne din PDL se amână tot mai mult. Preşedintele filialei ju­deţene a partidului, consilierul local Gabriel Surdu, a apreciat că acestea se vor desfăşura până în jurul datei de 15 februarie 2014. Aceasta deşi termenul stabilit iniţial era sfârşitul lunii noiembrie. „Până pe 15 februarie ar trebui să avem echipa completă. Cei doi şefi de fililală, judeţeană şi municipală, candidaţii la europarlamentare şi aşa mai departea. Fireşte, dacă nu vine Bu­cu­reştiul cu propunerile proprii sau nu numeşte direct pe cineva“, a declarat Surdu.

Acesta a explicat noua amânare a alegerilor interne prin schimbările petrecute la nivelul filialei municipale. Astfel, fostul preşedinte al filialei municipale, deputatul Petru Movilă, şi-a prezentat demisia la începutul acestei luni, acuzându-l pe Surdu de non-combat faţă de majoritatea USL din Con­siliul Judeţean şi cel Local. În locul lui Movilă a fost desemnat ca preşedinte interimar deputatul Camelia Bogdănici. „Nu cred că poate spune cineva că PDL a făcut pace cu USL. Suntem în opoziţie, dar nu sunt adeptul ieşirilor gen «jos ăla» sau «afară cu ăla», pentru că asta ar însemna practic să le facem reclamă. Noi ne pronunţăm punctual pe diverse probleme. Nu criticăm primarul, ci Primăria. Nu îl atacăm pe preşedintele CJ, ci activitatea CJ“, a explicat Surdu.

Comentarii