Amical caritabil la Adjud

vineri, 04 septembrie 2015, 01:43
2 MIN
 Amical caritabil la Adjud

 Ieşenii au învins cu 8-0 o selecţionată locala. Onduku este aşteptat astăzi în Iaşi

 

 
 
CSMS Iaşi a disputat ieri după amiază un meci amical la Adjud, contra unei formaţii care a reunit, sub titulatura grupării locale FCM, care activează în Liga a IV-a, mai mulţi jucători din regiune. Echipa de primă ligă, care a plecat spre oraşul vrâncean după un antrenament, derulat în cursul dimineţii, în Copou, s-a impus cu scorul de 8-0 (3-0). Golurile au fost marcate de Liviu Ganea (’17, ’74), Viveiros (’29, ’55), Creţu (’44), Boiciuc (’61) şi Bosoi (’67, ’86). Antrenorul Nicolo Napoli a început meciul în formula Caparco – Voicu, Mihalache, Joao Paolo Dantas, Bădic – Viveiros, Creţu, V. Gheorghe, Goge – L. Ganea, Golubovic şi a mai contat pe Hotoboc, Mitic, Frăsinescu, Ciucă, Bosoi, Enescu, Şt. Grigorie şi Boiciuc.
Fondurile obţinute în urma acestui meci vor fi donate unui fost fotbalist din Adjud, care are probleme financiare. Informaţiile au fost transmise de ofiţerul de presă al clubului ieşean.  
În altă ordine de idei, oficiali ai CSMS au anunţat că Gomo Onduku va ajunge astăzi în Iaşi. Iaşul s-a înţeles cu fotbalistul nigerian care a evoluat şi în sezonul trecut la CSMS, semnarea noului contract fiind prevăzută a avea loc săptămâna viitoare, după ce jucătorul va fi supus unor investigaţii medicale.

Gomo Onduku are 22 de ani şi a mai evoluat la Sharks (2011-2012), Bayelsa United (2012-2013) şi Concordia Chiajna (2013-2014), el fiind adus la gruparea ilfoveană şi, apoi, la Iaşi de antrenorul Ionuţ Chirilă.

 

Comentarii