Monica Niculescu, castigatoarea competitiei WTA Luxemburg. Victorie uriasa in fata Petrei Kvitova

duminică, 23 octombrie 2016, 08:52
1 MIN
 Monica Niculescu, castigatoarea competitiei WTA Luxemburg. Victorie uriasa in fata Petrei Kvitova

Monica Niculescu a avut o evolutie remarcabila in finala turneului WTA de Luxemburg, unde a reusit sa se impuna in fata uneia dintre jucatoarele de top ale lumii, Petra Kvitova (Cehia, 11 WTA), principala favorita a competitiei. A fost 6-4, 6-0 pentru Niculescu, intr-un meci in care a facut o demonstratie de eficienta si tenacitate, lasand-o fara raspuns pe Kvitova.

Monica Niculescu a avut nevoie doar de 68 de minute pentru a se impune in fata principalei favorite a competitiei. Niculescu si-a trecut in palmares al treilea trofeu al carierei.

Niculescu a inceput cu break, a condus cu 2-0, Kvitova a redus din diferenta, dar apoi Niculescu s-a desprins la 4-1. Kvitova a dat semne de revenire si s-a apropiat la 4-3, dar romanca a facut 5-3 si a ratat apoi doua mingi de set. Kvitova si-a facut in cele din urma serviciul, pentru 5-4, dar Niculescu a inchis setul cu 6-4, dupa 38 de minute.

In setul secund, Monica a dominat jocul si rareori Kvitova i-a pus probleme. Dupa un break in ghemul de debut, Niculescu a salvat trei mingi de 1-1 si s-a desprins la 2-0. Romanca a ajuns la 3-0, apoi si-a facut serviciul la zero, iar finalul de set a venit firesc, 6-0.

HotNews.ro

Comentarii