Amicale pe banda rulanta

luni, 04 februarie 2002, 00:00
2 MIN
 Amicale pe banda rulanta

Fotbalistii de la Poli Unirea au incheiat saptamina jucind un nou meci amical Juventus Bucuresti. Daca vineri prima intilnire dintre cele doua fruntase din divizia C (incheiata cu un scor alb) s-a jucat la Pojorita, "revansa" s-a derulat ieri la Vatra Dornei. Chiar si in conditiile unui teren impropriu (inghetat in prima repriza, foarte moale in cea de-a doua) disputa a fost destul de spectaculoasa in viziunea celor prezenti la meci. Dupa o prima repriza in care a avut initiativa si in care au ratat citeva ocazii intre care si o bara a lui Petcu, iesenii si-au concretizat superioritatea in repriza secunda datorita reusitelor lui Dobrea (dupa o centrare a lui Dragoi) si Dragoi (la originea fazei fiind Danut Munteanu).
La Poli au jucat: Mihalache – Ancuta, Petrache, A. Ilie, Gheban, Sinmartean – Cristea, Medeleanu, F. Dan – Dobrea, Petcu (in prima repriza); Cimpeanu – Zavate, Ivan, A. Ilie, Gheban, D. Munteanu – Boghean, Dragoi, Tiron – Chiper, Dobrea.
Mangerul gruparii din Copou, Vasile Simionas, care a declarat ca este "multumit de toti baietii, fara nici o exceptie", a mai mentionat ca marti echipa se va intoarce acasa, desi trebuia sa stea pina la sfirsitul saptaminii in nordul Moldovei. "Terenul este foarte prost, traseele de alergare au fost si ele compromise datorita vremii si avem probleme cu refacerea. Asa ca am discutat cu presedintele Hodea si ne vom intoarce marti acasa urmind ca pina la sfirsitul saptaminii sa facem un semicantonament, cu antrenamente si refacere in Copou si cazarea la pensiunea Carolina".
Vesti bune vin despre Brighiu care a inscris un gol pentru TSKA Kiev intr-un meci test disputat de formatia ucraineana, clarificarea transferului lui urmind a avea loc dupa 16 februarie, cind se vor derula negocierile intre cluburi.
Si celelalte echipe iesene de divizia C au disputat jocuri amicale la sfirsitul saptaminii. RATC CFR Moldova a jucat simbata la Tirgu Neamt cu Ceahlaul II, meciul incheindu-se la egalitate, 0-0 iar la Muncel (acolo unde "transportatorii" se afla in cantonament) a trecut de echipa cu formatia locala, Viitorul (din campionatul judetean) cu 9-0. Simbata, AS Telecom a disputat un test cu juniorii de la Noua Generatie, scorul fiind 5-2 in favoarea divizionarei C. (OM)

Comentarii