Aproape de bronz

joi, 19 aprilie 2007, 22:41
2 MIN
 Aproape de bronz

Echipa de tenis de masa CSM Gip Security Politehnica Iasi se afla foarte aproape de o performanta in premiera pentru urbea noastra: clasarea pe locul III in Liga Nationala. Zilele trecute (17-18 aprilie), a avut loc la Bistrita un nou  turneu al grupei de elita, in care elevii harnicului tehnician Gigi Ciobotaru au intilnit adversarele traditionale, cele doua echipe ale ACTT Bucuresti si CSM Centrul Olimpic Bistrita. In primul meci, echipa ieseana s-a confruntat cu prima garnitura ACTT, marea favorita la titlu. Jucatorii au evoluat excelent si n-a lipsit mult sa provoace o enorma surpriza, dar pina la urma, bucurestenii s-au impus cu 9-6. Punctele iesenilor au fost obtinute de Radu Voinea (2), Razvan Serbanescu (2), Ovidiu Tudor (1) si dublul Voinea-Tudor (1). Usor deceptionati de ratarea unei performante extraordinare, jucatorii lui Gigi Ciobotaru n-au mai fost atit de concentrati si au pierdut cu 4-9 meciul cu ACTT II, in care tot Voinea a fost mai bun, cu doua victorii obtinute, alatjuri de Tudor (1) si echipa de dublu.
Ultima intilnire, cu gazdele a fost cea mai importanta, intrucit echipa ardeleana este principala contracandidata a iesenilor pentru locul III. Desi i-au infruntat pe bistriteni in sala proprie, jucatorii din Iasi au reusit o victorie zdrobitoare, cu 9-3, prin punctele realizate de Radu Voinea (3 victorii), Ovidiu Tudor (2), Razvan Serbanescu (2), Sebastian Vasilache (1) si dublul Voinea – Tudor (1). Dupa cum ne-a spus antrenorul Gigi Ciobotaru, echipa s-a comportat foarte bine la Bistrita, iar omul numarului 1 (cum se vede si din enumerarea victoriilor) a fost Radu Voinea.
Dupa aceasta etapa, clasamentul turneului final al Ligii Nationale arata astfel: 1. ACTT I – 11 p; 2. ACTT II – 10 p; 3. CSM Gyp Security Politehnica – 8 p; 4. CSM Bistrita – 7 p. Proaspat promovata in Superliga in acest sezon, echipa ieseana se afla la citiva pasi de obtinerea medaliei de bronz si are toate sansele, intrucit urmatorul turneu are loc pe 28 si 29 aprilie in Sala Polivalenta din Iasi (simbata, intre 13,00-19,00 si duminica intre 9,00 si 12,00). Ne asteptam ca la acest turneu, spectatorii sa vina la Polivalenta si sa-si sustina favoritii, astfel incit medalia de bronz sa devina o certitudine

Comentarii