Intilnire la fileu cu campioana

sâmbătă, 24 ianuarie 1998, 00:00
2 MIN
 Intilnire la fileu cu campioana

Miine, iubitorii voleiului feminin din Iasi au posibilitatea sa se reintilneasca cu echipa lor favorita: Penicilina va intilni echipa campioana, RATB Bucuresti, intr-un meci restanta din etapa a VIII-a a Diviziei A la volei feminin. Dupa cum se stie, acest meci, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 29 noiembrie, a fost aminat la cererea echipei bucurestene, care avea de disputat in acea perioada meciuri preliminare in Cupa Campionilor.
Meciul de miine se anunta deosebit de interesant pentru ca ambele echipe isi doresc cu ardoare sa puna mina pe cele doua puncte puse in joc. Echipa antrenata de Costinel Stan a avut un start de campionat destul de ezitant, pierzind patru din cele sapte meciuri jucate de la inceputul sezonului si clasindu-se in momentul de fata pe un modest loc zece, la 3 puncte in spatele Penicilinei. Trebuie tinut cont ca voleibaistele bucurestene au doua meciuri mai putin disputate decit celelalte echipe, iar in toamna au evoluat fara cea mai buna jucatoare a lor, Tatiana Grabovetkaia. Acum, se pare ca echipa si-a revenit la forma obisnuita, marti fetele lui Costinel Stan invingind, in deplasare, cu 3-0, pe olandezele de la NET Bonduella Vught, in Cupa Campionilor.
La rindul lor, iesencele nu se pot gindi decit la victorie: ele nu uita ca in sezonul trecut nu au cistigat niciodata in fata RATB-ului, iar meciul de miine, de pe teren propriu, e cel mai bun prilej de razbunare. Va fi greu, foarte greu, dar nu imposibil, atit timp cit au mai reusit acest lucru si Rapid, Dinamo, Universitatea Bacau si Dacia Pitesti. Din pacate, din sextetul nostru va absenta in continuare Cezara Ruxandoiu, ale carei probleme medicale sint departe de a se fi rezolvat. Oricum, cu un sprijin generos din partea publicului si cu un dram de noroc, jucatoarele antrenate de Nicu Roibescu, Aurelia Ichim si Nicolae Stanescu au sansa de a incepe noul an cu dreptul. Ceea ce le dorim si noi.
Echipele probabile pentru aceasta partida:
Penicilina : A. Popa, Androhovici, Formagiu, S. Marian, Covaliciuc, T. Popa.
RATB : Cioroianu, Minca, Simpetru, Bratu, Ortan, Sapatoru. (Ion TEODOR)

Comentarii