„Meci decisiv pentru promovare!”

joi, 05 aprilie 2012, 22:04
2 MIN
 „Meci decisiv pentru promovare!”

Victoria la scor obtinuta miercuri in fata FC Snagov (5-0), a fost uitata repede de CSMS Iasi. Tonul a fost dat imediat dupa joc de antrenorul iesenilor, Ionut Popa, care nu a afisat nici un zimbet si a indemnat la pastrarea concentrarii echipei la cote maxime. "Victoria cu Snagovul trebuie uitata. Acum trebuie sa ne gindim deja la meciul cu Callatis, de simbata, care poate fi decisiv pentru promovare. Daca vrem sa ajungem in Liga I, cred ca nu avem voie sa pierdem mai mult de un joc pina la sfirsitul campionatului" a spus tehnicianul.

Dupa consultari cu conducerea clubului, acesta a luat decizia ca deplasarea in Dobrogea sa se faca ieri, cu doua zile inainte de jocul cu Callatis. Drept urmare, jucatorii ieseni, care au ramas in cantonament si dupa jocul cu FC Snagov, au plecat ieri dimineata spre Litoral. Dupa o halta la Galati, unde s-a luat masa de prinz, iesenii au mers in statiunea Olimp, unde au fost cazati si unde vor sta si in aceasta seara. Interesant este ca Popa a hotarit ca tot lotul sa faca deplasarea, astfel ca delegatia cuprinde 22 de fotbalisti, cei 18 cu care a fost abordat jocul cu FC Snagov, plus Haisan, Straton, Ciucur si Avramia, ultimii doi fiind anuntati indisponibili. "Tot lotul trebuie sa fie ca o familie, unita in permanenta. Pentru a-i stringe si mai mult, am decis ca toata lumea sa mearga la Mangalia, chiar si Ciucur si Avramia, pe care nu pot conta simbata, dar care pot sa efectueze anumite antrenamente" a explicat Popa.

Ultimul antrenament inaintea jocului cu Callatis va avea loc astazi, la Constanta. Apoi, iesenii vor reveni la Olimp, drumul pina la Mangalia urmind a fi efectuat simbata dimineata.

Comentarii