Premianti in cautare de echipe

joi, 14 iunie 2001, 23:00
2 MIN
 Premianti in cautare de echipe

Atacantul dinamovist Marius Niculae a fost desemnat de Radio Romania Actualitati drept cel mai bun jucator al editiei de campionat 2000/2001 si a fost premiat cu o masina Dacia SuperNova. "Ma bucur foarte mult, mai ales pentru faptul ca am fost desemnat cel mai bun jucator al campionatului si apoi pentru masina pe care am primit-o", a declarat Marius Niculae, care a ajuns spre sfirsitul festivitatii deoarece a participat la antrenamentul echipei Dinamo.
Niculae a precizat ca va oferi automobilul tatalui sau, Constantin Niculae. Atacantul dinamovist a declarat ca, dupa finala Cupei Romaniei, care se va desfasura simbata, va discuta cu impresarul sau si cu reprezentantii clubului Dinamo, pentru a stabili ce va face in viitor. "Daca voi pleca in strainatate, eu sper sa ma transfer in Italia, pentru ca acolo este cel mai puternic campionat din lume", a spus Niculae.
Referitor la declaratia lui Gheorghe Florea, care a spus, dupa ce echipa pe care o patroneaza, Rocar, a retrogradat, ca jucatorii sai nu se vor prezenta la finala Cupei Romaniei, atacantul dinamovist a mentionat ca acest gest le-ar usura munca. "In acest caz, noi vom merge la stadion numai sa luam cupa", a spus Niculae.
In clasamentul alcatuit in urma anchetei efectuate de Radio Romania Actualitati, in colaborare cu Automobile Dacia-Group Renault Pitesti, locul doi a fost ocupat de jucatorul pitestean Adrian Neaga, care a fost premiat cu 20 de milioane de lei si care a anuntat ca, din sezonul urmator, nu va mai evolua la FC Arges.
Pe pozitia a treia a acestui clasament s-a situat Daniel Pancu (Rapid), care a anuntat, de asemenea, ca din sezonul urmator va evolua la o alta echipa. "Contractul meu cu Rapid a expirat si am discutat deja cu o alta echipa, al carui nume nu pot sa-l spun inca", a declarat Pancu, care a adaugat ca este foarte fericit ca a primit acest premiu la intoarcerea sa din Italia.
Sorin Corpodean a primit titlul de cel mai bun arbitru al sezonului, in ancheta efectuata de Radio Romania Actualitati cu Grup Romet SA Buzau, el fiind premiat cu suma de 800 de dolari. Urmatoarele doua locuri au fost ocupate de Tiberiu Lajos si Iosif Biro, care au primit 600, respectiv 500 de dolari. Biro a declarat ca va dona premiul sau unei case de copii din Medias.

Comentarii