"Vrem sa intram in semifinale"

vineri, 25 mai 2001, 23:00
2 MIN
 "Vrem sa intram in semifinale"

Cind, in urma cu un an, echipa ieseana de baschet a inceput colaborarea cu EuroBIT, sponsorii au hotarit ca sezonul recent incheiat nu reprezinta pentru ei decit un an de probe, de cautari, pentru a pune bazele unei formatii capabile sa atace in scurt timp fruntea ierarhiei autohtone. Nici obiectivul impus atunci (de accedere in play-off) nu era unul imposibil de realizat, lucru infaptuit pina la urma si care a deschis premizele continuarii colaborarii. Gabriel Toma, directorul regional pe Moldova la Mobifon, cel care a intermediat practic asocierea partenerilor CS Politehnica si EuroBIT, si-a aratat disponibilitatea pentru continuarea unei asocieri care sa ridice din nou baschetul iesean in top.
-Care sint concluziile sponsorilor fata de evolutia echipei in sezonul recent incheiat?
-Inca din start am spus ca vom asigura necesarul echipei dar nu ne vom implica mai mult, lasindu-i sa se descurce singuri, sa formeze un nucleu. Fata de ceea ce am impus atunci ca obiectiv si realizarile din final pot spune ca sintem multumiti. E clar insa ca sint lucruri de pus la punct si mai ales faptul ca echipa nu are inca o identitate, lucru recunoscut si de cei responsabili cu pregatirea.
-Ati preconizat cresterea pentru sezonul viitor a investitiilor si implicit a pretentiilor.
-Urmeaza in scurt timp sa avem o discutie de analiza in care sa punctam si nevoile pentru sezonul viitor. Intirzierea acestei adunari se datoreaza unor discutii privind colaborarea pe viitor dintre Mobifon si EuroBIT, insa nu se pune nici o clipa problema sa nu continuam sustinerea echipei de baschet. Preliminar am mai avut citeva intilniri cu antrenorii si se impune achizitionarea a inca doi jucatori pe posturile deficitare. Vom face un buget clar si obiectivul va fi ocuparea unuia dintre primele patru locuri. Astfel cresc pretentiile dar si investitiile vor fi pe masura.
-S-au rezolvat problemele financiare cu sirbul Alexander Ilic?
-Intirzierea a avut cauze obiective dar situatia se va rezolva in 3-4 zile. Pe Ilic intentionam sa-l mentinem in lot, pentru ca s-a dovedit a fi un caracter si un om de echipa.
-Va avea Politehnica EuroBIT forta sa revina in preajma podiumului in sezonul viitor?
-Vom cauta solutii sa indeplinim acest obiectiv. (Lucian MINUT)

Comentarii