Ronaldinho – masina sexuala

vineri, 21 iunie 2002, 23:00
2 MIN
 Ronaldinho – masina sexuala

Lisa Collins (23 de ani), o englezoaica ce danseaza in baruri, a marturisit ieri cotidianului "The Sun" ca a avut nu de mult o aventura sexuala cu internationalul brazilian Ronaldinho si ca acesta a dat dovada de o potenta iesita din comun! "Ronaldinho mi-a oferit cea mai fantastica noapte la care puteam visa. Niciodata nu am avut parte de atita placere, a fost ca o masina de sex! Dar daca as fi avut de ales, insa, l-as fi preferat pe Beckham ", spune blonda Lisa. .
Cei doi s-au intilnit intr-un bar din capitala Frantei, unde Ronaldinho sarbatorea o victorie in campionatul Frantei alaturi de colegii sai de la Paris St. Germain. Jucatorul brazilian a ramas pur si simplu vrajit de frumusetea stripteuzei si a invitat-o sa danseze pentru el intr-un separeu privat, contra sumei de 600 de dolari. "L-am vazut ca era foarte excitat si nu l-am refuzat cind m-a rugat sa-mi plimb sinii pe fata sa ", marturiseste Lisa.
Cei doi s-au plimbat apoi in noapte, apoi s-au oprit intr-un restaurant de lux. A fost momentul in care fotbalistul a invitat-o pe dansatoare sa-si petreaca noaptea cu el: "Cit am stat la masa cu el, s-a uitat doar in ochii mei. Dupa ce am baut citeva pahare de vin, am devenit foarte apropiati. Ne-am sarutat fara complexe in fata tuturor acelor oameni care se intrebau cine este fata care umbla cu vedeta. La hotel, s-a purtat cu mine ca un gentleman, pina am ajuns in pat. Ce s-a intimplat dupa aceea tine de domeniul incredibilului, caci Ronaldinho a <<inscris>> de nu mai putin de opt ori! Trupul sau era tare ca piatra si trebuie sa recunosc ca dupa ce o facusem de patru ori m-am intrebat de unde are atita energie… A mai putut, insa, de tot atitea ori, daruindu-mi o noapte feerica! Trebuie sa admit ca Ronaldinho nu este cel mai frumos barbat pe care l-am cunoscut, dar cu certitudine a fost cel mai senzual. As putea sa-l compar cu un ciocan pneumatic!" , marturiseste Lisa Collins.
In ceea ce-l priveste pe patronul clubului parizian in care danseaza Lisa, acesta a comentat cu umor: "Daca stiam ca Lisa stirneste poasiuni atit de puternice fotbalistilor brazilieni, ma mutam cu tot cu bar si fete in Japonia. Asa as fi avut de clienti toti jucatorii nationalei cariocas! " (Ion TEODOR)

Comentarii