Surpriza lui Piturca

marți, 11 martie 2008, 20:51
2 MIN
 Surpriza lui Piturca

Atacantul formatiei scotiene Inverness, Marius Niculae, a fost convocat de catre selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical cu Rusia, programat la 26 martie, pe stadionul Steaua. Marius Niculae are 28 de selectii si 12 goluri inscrise pentru echipa nationala si se afla la prima convocare dupa turneul amical pe care tricolorii l-au efectuat in Statele Unite ale Americii, in anul 2006.

Ceilalti jucatori convocati de Victor Piturca sint: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Stefan Radu (Lazio Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Cristian Chivu (Inter Milano), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Ciprian Marica (VFB Stuttgart) si Daniel Niculae (AJ Auxerre).

FRF a mai precizat ca exista posibilitatea ca Victor Piturca sa renunte, pina in ziua convocarii, la unul sau mai multi jucatori, in functie de starea lor de sanatate, de statutul la echipele de club si de forma sportiva la momentul respectiv. Altfel, numele jucatorilor legitimati la cluburi din tara, convocati pentru acest joc, vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

In alta ordine de idei, partida amicala Romania – Rusia va fi transmisa in direct pe Antena 1, postul din Baneasa cistigind si drepturile de televizare ale tuturor meciurilor amicale ale echipei Romaniei pentru 2008, pe linga toate partidele din preliminariile CM 2010.

Asadar, in afara de meciurile oficiale cu Lituania (6 septembrie) si Franta (11 octombrie), telespectatorii vor putea urmari si amicalele cu Rusia (26 martie), Muntenegru (31 mai), Letonia (20 august) si Georgia (19 noiembrie) tot pe Antena 1. Partidele Romaniei din turneul final al Euro 2008, vor fi, insa, vizionate pe TVR 1, canal care a primit drepturile de difuzare a Campionatului European.

Comentarii