Unirea vrea sa doboare avioanele

sâmbătă, 18 martie 2000, 00:00
2 MIN
 Unirea vrea sa doboare avioanele

Programul foarte dificil pe care il are Unirea 2000 in startul sezonului de primavara al diviziei C continua. Dupa ce in primele doua meciuri au dat piept cu dornenii si cu "copiii de suflet" ai lui "Pinalti" , iesenii au o noua misiune dificila, Aerostar Bacau vizitind miine Iasul. Desi nou-promovata, Aerostar si-a croit o echipa puternica, pigmentata cu multi tineri de perspectiva a FCM-ului, ultima dovada a fortei oaspetilor de duminica fiind victoria de acum doua etape de la Pascani. De altfel, ca urmare a traseului de regularitate si, mai ales a fortei etalate in deplasari bacauanii au ajuns pe podium, cele 34 de puncte acumulate pina acum (+7 la adevar) fiind o plapuma consistenta.
In tabara gazdelor, efectele meciului din etapa trecuta de la Piatra Neamt, cu Termoutilaj se cunosc din plin: Manole, Dragoi si Cazacu au sanse minime sa joace astazi in urma tratamentului la care au fost supusi sub Pietricica. Problemele de lot ale gazdelor ating cote alarmante daca tinem cont si de suspendarile lui Cotan (datorita galbenelor), Andrusi (eliminat etapa trecuta) si Chiper (care mai are de stat 4 din cele 6 etape de penalitate primite in urma litigiului Fortus – Poli). Totusi, chiar cu echipa decimata, tinind cont de pasivul de 6 puncte avut in clasamentul adevarului gazdele nu pot sa se gindeasca decit la victorie care ar putea aduce cel putin conservarea locului 12 pe care-l ocupa inaintea acestei etape. Per total, se anunta un meci foarte interesant in "Katanga".
Celelalte echipe din judetul Iasi vor juca tot miine: CFR Pascani, acasa cu Rapid Miercurea Ciuc iar CFR Citadin se va deplasa la Darmanesti pentru meciul cu Rafinaria. (Ovidiu MINEA)

Comentarii