Call center-ul Blue Air se mută de la Bucureşti la Iaşi

luni, 03 octombrie 2016, 01:55
2 MIN
 Call center-ul Blue Air se mută de la Bucureşti la Iaşi

Iaşul este conectat din weekend pe calea aeriană de Timişoara şi Cluj. Cele două zboruri sunt operate de Blue Air şi vor avea câte patru, respectiv trei frecvenţe pe săptămână. Odată cu lansarea noilor zboruri, şefii Blue Air au făcut şi un alt anunţ: vor reloca de la Bucureşti la Iaşi activitatea de call center, ceea ce înseamnă crearea a 30 de locuri de muncă.

„Pentru prima dată reuşim să conectăm Iaşul de vestul ţării, cu două centre importante, Cluj şi Timişoara, fiind şi prima oară când un operator aerian, respectiv Blue Air, a înţeles că există o nevoie cu adevărat mare să lege nu doar capitala României de principalele oraşe, ci şi oraşele de provincie între ele”, a declarat directorul aerogării ieşene, Marius Bodea. O altă cursă internă care va fi lansată în vara anului viitor de Blue Air este Iaşi – Constanţa. Zborurile spre Timişoara vor avea patru frecvenţe (luni, miercuri, vineri şi duminică), iar cele spre Cluj, trei frecvenţe (marţi, joi, sâmbătă).

„Prin aceste zboruri, oferim suport pentru mediul de afaceri, mediul cultural şi cel academic. Şi, evident, conectivitatea cu vestul ţării, prin Cluj şi Timişoara, este o şansă în plus pentru dezvoltarea economică a Moldovei. La Iaşi, în momentul de faţă, avem alocate trei aeronave, peste 100 de locuri de muncă şi intenţionăm să delocalizăm şi activitatea de call center de la Bucureşti către Iaşi, prin crearea a 30 de posturi adiţionale”, a spus directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu. Biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate), în acest cost fiind incluse un bagaj de mână şi unul de cală.

„Pentru mediul de business din Iaşi şi cel academic, cu precădere, dar şi pe partea de turism, aceste noi curse care s-au deschis astăzi (sâmbătă, n.r.) vor aduce plusvaloare, iar asta înseamnă progres”, a declarat, la rândul lui, directorul Continental Iaşi, Marian Petrescu, prezent la lansarea rutelor aeriene. Blue Air mai operează din Iaşi curse spre Paris, Londra, Roma, Barcelona, Bruxelles, Koln şi Bucureşti. 

 

Comentarii