Copiii ieşeni, invitaţi la Bojdeuca lui Creangă pentru „Răsfăţuri de vacanţă”

sâmbătă, 27 iunie 2015, 15:31
1 MIN
 Copiii ieşeni, invitaţi la Bojdeuca lui Creangă pentru „Răsfăţuri de vacanţă”

Revista Glare, Şcoala Voinicilor şi Muzeul Literaturii Române Iași organizează în perioada 29 iunie – 1 august 2015 „Răsfăţuri de vacanţă”, atelierele cu tematici diverse reunite în proiectul Şcoala de vară de la Bojdeucă. Proiectul face parte din strategia de pedagogie muzeală de la MLR Iași și îşi propune să vină în sprijinul copiilor care doresc să valorifice constructiv zilele de vacanţă.

Acţiunile vor avea loc la  Bojdeuca lui Ion Creangă zilnic, în intervalul orar 9-12:00. La atelierele Răsfăţuri de vacanţă vor fi invitaţi traineri din mai multe domenii de activitate, iar copiii vor participa la ateliere de branding personal, public speaking, storytelling, comunicare, jurnalism, limbă engleză, handmade, de atitudine şi de teatru, nutriţie şi sănătate etc. La finalul fiecărei săptămâni va avea loc un mini-spectacol şi o mini-expoziţie, în care participanţii la ateliere vor demonstra cunoştinţele asimilate. Atelierele vor include şi jocuri în limba engleză.

Programul Şcolii de vară cuprinde:

Luni – Ateliere de alungat teama, comunicare şi public speaking;
Marţi – Ziua artelor. Ateliere de construit mandale pentru copii;
Miercuri – Micii meşteri. Atelier de handmade;
Joi – Ateliere de alungat teama, comunicare şi public speaking;
Vineri – Ateliere de nutriţie/ecologie pentru copii.

Programul poate fi modificat şi în funcţie de solicitările participanţilor.
Trainerii care vor susține atelierele sunt Maura Anghel (jurnalist), Iulia Cruţ (psiholog), Andreea Stavarachi (profesor de limba engleză şi franceză), Alice Ciobanu (foodblogger), precum specialişti din domenii precum handmade, sport etc.

Taxa de înscriere este de 35 de lei/copil/atelier sau de 120 de lei/copil/săptămână.

Pentru detalii și înscrieri: maura.anghel@gmail.com / pedagogiemuzeala.mlriasi@gmail.com / 0773 398 983, precum și pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro 
 

Comentarii