Doctoriţa Dorobăţ îşi folosea soţul drept cărăuş pentru şpaga de la studenţi, spun procurorii

sâmbătă, 31 ianuarie 2015, 11:24
2 MIN
 Doctoriţa Dorobăţ îşi folosea soţul drept cărăuş pentru şpaga de la studenţi, spun procurorii

Informaţiile publicate în exclusivitate de Ziarul de Iaşi, în legătură cu acuzaţiile de mită la adresa lui Carmen Dorobăţ, manager la Spitalul de Infecţioase, şi reţinerea ei au fost confirmate oficial astăzi de către procurori.

Potrivit oamenilor legii, ea ar fi luat şpagă 2.000 de euro de la 20 de studenţi. Aceştia ar fi pus câte 100 de euro în carnetul de student, iar carnetele au fost înmânate lui Gheorghe Dorobăţ, soţul lui Carmen şi şef ATI la Spitalul de Neurochirurgie.

Banii erau pentru obţinerea notei 9 la un examen.

Mai jos citiţi despre reţinerea soţului de către procurori:

EXCLUSIV Gheorghe Dorobăţ, şeful ATI de la Neuro, reţinut pentru luare de mită

În urma acestui scandal ruşinos, Carmen Dorobăţ a fost reţinută noaptea trecută, iar soţul, cercetat iniţial în stare de libertate, a fost reţinut astăzi şi el pentru 24 de ore.

ACUZATIILE  PROCURORILOR

Astăzi, Carmen Dorobăţ va fi dusă la Tribunal, unde procurorii cer arestarea preventivă.

Ce s-a întâmplat ieri, citiţi mai jos:

BOMBĂ! SEX ŞI ŞPĂGI LA EXAMENE LA UMF IAŞI

 Procurorii DNA Iaşi au detonat ieri o bombă în mediul universitar: trei doctori, toţi cadre didactice la UMF, au fost duşi la audieri într-un dosar de corupţie. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ, soţul acesteia, Gheorghe – şef de secţie la Spitalul de Neurochirurgie şi dr. Dumitru Păduraru sunt cercetaţi pentru luare de mită.  

 

 

 

Comentarii