Microbiştii ieşeni, consemnaţi la domiciliu. Niciun meci în Iaşi în acest weekend

sâmbătă, 13 ianuarie 2024, 02:50
1 MIN
 Microbiştii ieşeni, consemnaţi la domiciliu. Niciun meci în Iaşi în acest weekend

Microbiştii locali nu au unde merge pentru a-şi urmări favoriţii în acest sfârşit de săptămână.

Liga I de fotbal este în vacanţă, la fel ca ultimele eşaloane interne handbalistice, unde activează CSM Iaşi 2020, la feminin, şi CS Politehnica, la masculin. La această oră se ştie doar că fetele vor debuta în campionat în 2024 pe 23 ianuarie, în Sala Polivalentă Iaşi, în duelul cu echipa băcăuană CSM, care va începe la ora 17:00,

Despre modul în care vor juca în acest an băieţii, care au ratat prezenţa în prima grupă valorică a Diviziei A, directorul clubului studenţesc, Vasile Manole, a spus că încă nu se ştie nimic. La baschet, unde Iaşul e reprezentat de două echipe ale CS Politehnica, treaba a început pe 7 ianuarie, însă în acest weekend doar băieţii vor fi pe teren.

Formaţia antrenată de Gabriel Clapon se va confrunta duminică, de la ora 13:00, la Constanţa, cu echipa secundă a CSM Constanţa. Partida care opune ocupantele locurilor VII, respectiv VI în clasamentul Seriei B a Ligii I (deşi au şase victorii, iar  Iaşul – cinci, dobrogenii sunt mai jos pentru că au un meci mai puţin disputat), va putea fi urmărită pe FRB TV. În ceea ce le priveşte pe baschetbaliste, acestea vor sta în această săptămână, ele urmând a juca duminica viitoare, la Bucureşti, cu Sportul Studenţesc. 

Comentarii