Organizatorii Afterhills se declară mulțumiți după prima ediție

luni, 26 iunie 2017, 16:00
1 MIN
 Organizatorii Afterhills se declară mulțumiți după prima ediție

Pentru prima editie, organizatorii se declara multumiti in ciuda pierderilor suferite vineri, 23 Iunie, si le multumesc iesenilor pentru moblizare si incredere!

Va reamintim ca Afterhills 2017 a avut 3 scene mari, una mica pentru iubitorii de reggae, una mobila pentru Dj-ii, cortul de arta cu expozitii si workshop-uri si, cat s-a putut recupera dupa ziua de vineri, spatii de relaxare si umbra.

Bilantul general al celor 3 zile de festival este de 74.000 de participanti pe fluctuatie. Pe zile avem urmatoarele intrari:

Vineri, 23 Iunie – 9.000 de participanti

Sambata, 24 Iunie – 25.000 de participanti (cu 20.000 prezenti in momentul de varf, ora 22:00)

Duminica, 25 Iunie – 40.000 de participanti (cu 35.000 prezenti in momentul de varf, ATB pe main stage).

"Prezenta lor a fost coplesitoare iar cei care au venit din alte orase au reusit sa gaseasca cazare in timp record in camine si au ramas la festival in weekend-ul care a trecut. Cel mai mare castig al festivalului Afterhills a fost faptul ca am demonstrat ca se poate si ca avem toate abilitatile de a pune orasul nostru in calendarul celor mai buni artisti. Mentiunile acestora, sprijinul si felicitarile lor ne-au incurajat sa credem ca vor merge in tara de origine si vor transmite un mesaj pozitiv despre Iasi. Mobilizarea intregii echipe dar mai ales a Iasului, ne face increzatori ca vom fi mai buni la Afterhills 2018", spun organizatorii. 

Comentarii