(VIDEO) Un profesor de sport a murit alături de prietenul lui intoxicaţi cu gaz

vineri, 30 martie 2018, 11:31
2 MIN
 (VIDEO) Un profesor de sport a murit alături de prietenul lui  intoxicaţi cu gaz

Doi bărbaţi şi-au găsit sfârşitul într-un garaj din Paşcani. Cei doi bărbaţi au toaletat ieri nişte arbori, iar după aceasta s-au retras într-un garaj să bea câte un pahar de vin. 

Garajul era încălzit cu o instalaţie improvizată de gaz, alimentată de la o butelie. Din cauza scăpărilor de gaz, Vasile Sofron, în vârstă de 62 de ani şi prietenul său Viorel Pap, de 44 de ani s-au intoxicat. Vasile Sofron era profesor de sport la Colegiul Tehnic Unirea Pașcani. În jurul orei 22.30, ieri seara, soţia lui Viorel Pap, văzând că acesta nu răspunde la telefon, s-a dus să vadă ce face. Soţul acesteia era în zona uşii, probabil încercase să iasă afară, însă din păcate nu s-a putut salva, iar profesorul Sofron a fost găsit într-un fotoliu. Garajul în care cei doi au fost găsiţi decedaţi, este în apropierea Clubului Copiilor.

Cadavrele au fost transportate la IML Iaşi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Soacra lui Viorel Pap a făcut atac de panică şi a fost transportată la spitalul din Paşcani. “La locul solicitării au fost găsiţi doi pacienţi decedaţi, cu observaţie de intoxicaţie monoxid de carbon. Iniţial s-a trimis un echipa B de la Serviciul de Ambulanţă Judean, iar apoi un echipaj de prim ajutor SMURD şi o ambulanţă cu medic”, a spus Diana Cimpoeşu, medic şef la Unitatea de Primiri Urgenţe-SMURD. 

Astăzi elevii profesrorului au ţinut un moment de reculegere în curtea şcolii şi au aprins şi lumânâri.

Comentarii