Vrabia mălai visează: CSMS Poli Iași, comparată cu Șahtar Donețk

miercuri, 14 iunie 2017, 10:55
2 MIN
 Vrabia mălai visează: CSMS Poli Iași, comparată cu Șahtar Donețk

Primarul Mihai Chirica a vorbit despre situația clubului de fotbal CSM Politehnica Iași. El a spus că nu e normal ca o echipă finanțată și din fonduri publice și din fonduri private, dar mai ales din fonduri publice să aibă drept scop evitarea retrogadării.

VIDEO – CONFERINȚA DE PRESĂ

Conferinta de presa

Posted by Primăria Municipiului Iași on Wednesday, June 14, 2017

"Echipa va trage spre prima parte a campionatului", a spus Chirica.

"Dacă o echipă precum Craiova trage spre play-off, nu poate echipa din Iași, capitala Moldovei, să facă la fel? Trebuie să rămână în play-out?", a mai întrebat Mihai Chirica.

"Vom cere sprijin și de la Blue Air. Vom avea o întrevedere săptămâna viitoare cu CEO-ul companiei", a precizat primarul.

"Nu putem să-l aducem la Politehnica Iași pe Ronaldo. Eu l-aș lua la mine acasă, aș sta cu el la ceai și la cafea dimineața. Dar nu se poate", a completat edilul.

CSM Politehnica Iași va fi susținută de firma Fotbal Hebdo, patronată de Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Mircea Lucescu.

"Clubul ieșean va încerca, treptat, să atingă permorfanțele Șahtar Donețk și Zenit Sankt Petersburg. CSM Politehnica Iași are un contract cu Fotbal Hebdo și pe baza acestuia vor fi aduși la Iași jucători valoroși. După vânzarea jucătorilor, banii vor fi reinvestiți în club".

Precizările de mai sus au fost făcute de Adrian Ambrosie.

Comentarii