Femeie lovită pe trecerea de pietoni de ambulanţa SMURD cu sirena aflată în funcţiune

marți, 08 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Femeie lovită pe trecerea de pietoni de ambulanţa SMURD cu sirena aflată în funcţiune

Ieşeanca pare să nu fi perceput semnalele acustice şi luminoase ca urmare a traficului aglomerat din zona Baza 3 şi a ninsorii abundente.

O femeie în vârstă de 60 de ani a ajuns la spital ieri, după ce a fost lovită de o ambulanţă SMURD în zona Baza 3. Accidentul a avut loc în jurul orei 13, atunci când femeia a încercat să traverseze strada pe marcajul pietonal şi nu a observat ambulanţa. Autovehicolul se deplasa la un caz în localitatea Ciurea şi mergea cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital, cu mai multe contuzii, de către un echipaj de prim-ajutor (EPA) la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi pentru mai multe investigaţii. „Un echipaj de prim-ajutor al detaşamentului II a avut un accident minor în zona Baza 3. Victimă a fost o femeie în vârstă de 60 de ani, care prezenta contuzii, astfel că s-a decis aducerea în UPU”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Pentru scurtă vreme, circulaţia tramvaielor 7, 8, 11 şi 13, pe sensul de mers către Pod Roş, a fost blocată.

 

 

Comentarii