Licitaţie pentru vânzarea a două spaţii mici din Dacia şi Nicolina

miercuri, 01 decembrie 2021, 02:50
1 MIN
 Licitaţie pentru vânzarea a două spaţii mici din Dacia şi Nicolina

Prima licitaţie care va fi organizată de către Primărie în 2022 constă în vânzarea a două spaţii comerciale. Procedura a fost programată pe 12 ianuarie, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul municipalităţii ieşene. Unul dintre spaţii este în cartierul Dacia pe str. Tabacului (bloc 254, tronson 4) şi are o suprafaţă utilă de 42 mp. Celălalt spaţiu comercial se află în Nicolina şi se află la parterul blocului 911 (tronson 3) de pe str. Petre Ţuţea. 

Suprafaţa utilă a spaţiului este de 11 mp. Ambele spaţii sunt vândute cu terenul aferent, reprezentând cota indiviză. Persoanele care sunt interesate să obţină documentaţia de atribuire trebuie să se adreseze Direcţiei Exploatare Patrimoniu, respectiv la sediul din „Piramida lui Dubeţ” din şos. Naţională.

Un exemplar din caietul de sarcini costă 52 lei. Data limită la care se pot depune ofertele este 10 ianuarie: o ofertă trebuie depusă într-un singur exemplar, în plic sigilat, la Registratura direcţiei Primăriei. Mai multe detalii despre procedura organizată de municipalitate pot fi consultate pe site-ul municipalităţii (primaria-iasi.ro) la secţiunea „Licitaţii”.

Comentarii