Locuinţe ANL la Primărie: lista doritorilor se închide pe 30 septembrie

joi, 17 august 2023, 01:50
1 MIN
 Locuinţe ANL la Primărie: lista doritorilor se închide pe 30 septembrie

Primăria Iași a anunțat termenul limită pentru depunerea solicitărilor în vederea repartizării unei locuințe construite prin intermediul ANL. Potrivit municipalității, lista cu locuințele destinate închirierii va fi actualizată în toamna acestui an, iar solicitările pot fi depuse până pe 30 septembrie.

„Dosarele şi completările înregistrate după această dată nu vor fi incluse în listă. În ordinea listei refăcute se vor atribui spaţiile de locuit devenite libere după data de 30.06.2023”, se arată în anunțul municipalității.

În cazul persoanelor care vor să-și reactualizeze dosarul depus anii trecuți, acestea pot primi informații privind documentele necesare la numărul 0232/264.246, int.124, utilizând adresa de email dosare.locuinte@primaria-iasi.ro sau prin prezentare la sediul Direcției Fond Locativ din Șos. Națională nr. 43.

Persoanele care depun pentru prima dată o astfel de solicitare pot descărca cererile tip de pe site-ul municipalității (primaria-iasi.ro) sau la adresa de mail menționată mai sus.

„Documentele pot fi transmise prin poştă, pe adresa Direcţiei Fond Locativ din şos. Naţională nr. 43, prin email la adresa: dosare.locuinte@primaria-iasi.ro sau prin depunere la Registratura Direcţiei Fond Locativ. Dacă alegeţi varianta electronică veţi avea în vedere păstrarea documentelor originale pentru a le putea prezenta spre confruntare la solicitarea Comisiei sociale de analiză a solcitărilor locative”, se mai precizează în anunț.

La numărul menționat mai sus pot obține informații inclusiv persoanele care se află la prima solicitare. 

Comentarii