Revizuirea celor mai la modă bluze pentru bărbați

miercuri, 19 februarie 2020, 08:14
3 MIN
 Revizuirea celor mai la modă bluze pentru bărbați

Pornind de la ideea că fiecare bărbat trebuie să se îmbrace cu ceva, vom ajunge să minimalizăm importanța îmbrăcămintei bărbătești. Deși, bărbatul modern a evoluat spre o formă a sa care se îngrijește foarte mult de imaginea sa și așteaptă să găsească în magazine o varietate mare de produse care să îi permită să aleagă exact ceea ce are nevoie pentru fiecare activitate pe care o desfășoară și în acord cu gusturile sale și stilul său. Vei fi surprins să constați că majoritatea bărbaților petrec mai mult timp din viață îngrijidu-se de modul în care arată, uneori chiar mai mult decât femeile.

hanorace barbati

Odată cu emanciparea femeilor și dorința lor de afirmare și de demonstrare a egalității sale cu bărbatul, tot mai mulți bărbați își se regăsesc în timpul petrecut cu scopul de a-și îmbunătăți imaginea. Iar obsesia majorității bărbaților pentru control se regăsește perfect în aspectul său. Cu cât este mai studiată ținuta unui bărbat și cu cât acesta arată mai îngrijit, cu atât mai probabil este ca acesta să fie obsedat de control. Iar alegerea îmbrăcămintei este doar unul dintre modurile în care aceasta se manifestă. De aceea, are nevoie de o gamă cât mai largă de variante în privința fiecărui element de îmbrăcăminte. Azi vorbim despre bluze. Iar unii comercianți au înțeles această necesitate a bărbaților, oferind o varietate foarte mare de bluze pentru bărbați pe Bolf.ro.

Tipuri de bluze disponibile pe Bolf.ro

Sunt o mulțime de modele pe care le încadrăm la bluze. Iar acum vom face o listă a acestora, ca să vedeți care este cea care vi se potrivește cel mai bine:

  • Bluze simple – acele bluze de bumbac, mai subțiri, la baza gâtului, pe care orice bărbat le are în garderobă și care le poartă cu ținutele casual, chiar și sport.
  • Bluze cu guler în V – acestea pot fi din bumbac sau din orice alte materiale sintetice, singurul lucru care le definește fiind acel guler în V, care le dă un aspect ceva mai elegant decât bluzele simple, la baza gâtului.
  • Bluze tricotate – cele mai cunoscute sunt realizate din lână și sunt foarte călduroase, dar pot fi și din fibre sintetice. Li se mai spune și pulovere.
  • Bluze cu print – de cele mai multe ori sunt realizate din bumbac sau din material sintetic și au diverse printuri pe ele, fie că este vorba despre un mesaj, fie despre diferite forme mai mult sau mai puțin geometrice. Dintre acestea, putem numi printul tip camuflaj.
  • Bluze pe gât – sunt tot mai puțin purtate, dar sunt foarte utile pentru perioadele reci, când vrei să îți protejezi gâtul de frig. De cele mai multe ori sunt într-o singură culoare.
  • Hanorace – sunt acele bluze, de obicei din bumbac, cu sau fără print, care au o glugă atașată, care se pretează pentru ținutele casual și sport. De obicei au un buzunar comun, mare, în față, în care îți poți băga ambele mâini.
  • Hanorace cu fermoar – dacă ar fi tricotate, le-am spune jersee, însă sunt realizate în procent mare din bumbac și prezintă aceeași glugă, doar că se închid în față cu un fermoar.
  • Bluze lungi – este un model nou de bluze, pe care le poartă doar cei mai îndrăzneți dintre bărbați, și se prezintă ca un hanorac cu fermoar, doar că poate fi realizat și din lână tricotată și are o lungime considerabilă, uneori baza fiind chiar asimetrică.

Indiferent de modelul de bluză pe care îl preferi, trebuie să ști că pe Bolf.ro vei găsi mereu o gamă foarte largă din care să alegi, iar ca să fie la modă, în primul rând trebuie să îți vină bine ție.

Comentarii