Se înmulţeşte numărul furturilor din supermarket-urile ieşene

marți, 19 mai 2020, 01:50
2 MIN
 Se înmulţeşte numărul furturilor din supermarket-urile ieşene

Doi tineri au fost prinşi într-o singură zi cu marfă dosită la ei.

Numărul de furturi din marile magazine a crescut. Duminică, poliţiştii au fost chemaţi de două ori de către agenţii de pază de la magazine pentru a prelua hoţi prinşi în flagrant. Unul dintre cei doi hoţi este un tânăr de 19 ani, care a fost prins cu mai multe produse asupra lui la ieşirea din magazin.

„Poliţiştii Secţiei 6 Iaşi (CUG, n.r.) au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de pază din incinta unei societăţi au surprins un tânăr în timp ce încerca să sustragă produse din magazin. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 19 ani, din municipiul Iaşi, ar fi sustras mai multe produse alimentare, cauzând un prejudiciu de 150 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor societăţii comerciale, iar în cauză a fost deschis un dosar pentru infracţiunea de furt“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Al doilea hoţ este o tânără de 21 de ani, care în fost surprinsă în timp ce încerca să fure produse în valoare de 130 lei. Ea a fost dată pe mâna poliţiştilor Secţiei 1 Iaşi (Alexandru cel Bun), care au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Comentarii