Valer Dorneanu, fostul preşedinte al CCR, a ajuns milionar în euro

sâmbătă, 11 iunie 2022, 13:55
1 MIN
 Valer Dorneanu, fostul preşedinte al CCR, a ajuns milionar în euro

Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, şi-a încheiat mandatul. În cei nouă ani de mandat a încasat un salariul colosal şi două pensii speciale. Am făcut calculul şi a reieşit că Dorneanu este milionar în euro.

„Presa este un plămân prin care respiră o naţiune”, minunate cuvinte ce aparţin marelui Arghezi, care redau cu fidelitate rolul şi importanţa jurnalismului autentic. Activitatea Dumneavoastră se identifică cu uşurinţă cu această definiţie, prin dăruirea şi abnegaţia în exercitarea acestei nobile profesii.

Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de alese sentimente de preţuire, alături de expresia înaltei mele consideraţii.”, a spus Valer Dorneanu la finalul mandatului. Valer Dorneanu a fost deputat până în anul 2008, ptrivit cv-ului. Din acel an a devenit secretar general adjunct la Camera Deputaţilor, iar din 2010 adjunctul Avocatului Poporului. În 2012 a fost numit Avocat al Poporului, poziţie din care a demisionat, în 2013 pentru a ocupa funcţia de judecător la Curtea Constituţională.

Citiţi materialul integral pe newsweek.ro

 

Comentarii