Iacov nu a mai apucat sa ajunga vedeta

sâmbătă, 22 decembrie 2001, 00:00
2 MIN
 Iacov nu a mai apucat sa ajunga vedeta

Mijlocasul echipei de fotbal Steaua, Nicolae Ovidiu Iacov, in virsta de 20 de ani, a decedat, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier care s-a produs pe Drumul National 71, in apropiere de Tirgoviste. Potrivit declaratiilor date Politiei de unii dintre pasagerii autoturismului Volkswagen Golf, Iacov se urcase la volan desi consumase bauturi alcoolice si conducea cu viteza excesiva. In accident si-a pierdut viata si Ramona Loredana Ilascu, in virsta de 20 de ani, care era pe scaunul din dreapta soferului. Razvan Furcoi si Sebastian Stan, ambii in virsta de 20 de ani, au fost raniti grav si sint internati la Spitalul din Tirgoviste. Furcoi, care este jucator de fotbal la echipa Chindia Tirgoviste, a suferit fracturi de bazin, o comotie cerebrala si multiple leziuni. Celelate doua persoane din autoturism au scapat nevatamate.
Autoturismul cu numarul de inmatriculare B 26 WGX, care ii apartine lui Ciprian Stefan, a parasit soseaua dupa un viraj si a lovit o gramada de nisip, rasturnindu-se pe gardul unei curti.
Conform declaratiilor pasagerilor masinii, lui Iacov i s-a recomandat sa nu conduca si sa treaca altcineva la volan, dar jucatorul stelist a refuzat.
Ovidiu Iacov s-a nascut pe 18 iulie 1981, in comuna dimboviteana Pucheni si a inceput activitatea de fotbalist la Scoala de fotbal Dimbovita Nucet in anul 1992, unde a ramas timp de sapte ani. In 1999, el a cucerit, cu formatia acestei scoli, titlul national, Iacov fiind cu un an mai mic decit ceilalti componenti ai echipei. In luna iulie a aceluiasi an, a fost transferat la Steaua pentru care a evoluat la echipa de tineret. Pe 9 iunie 2001, Iacov a debutat in Divizia A in meciul cu Gaz Metan Medias, scor 3-1, in care a inscris un gol si a pasat decisiv la altul.
La inceputul sezonului 2001-2002, Iacov a fost cooptat in lotul echipei de seniori si a fost inclus pe lista de jucatori trimisa la UEFA.

Comentarii