Ciolacu crede că Mihai Tudose, care a fost premierul lui Dragnea, ar fi un bun comisar european pe buget-finanțe

sâmbătă, 27 aprilie 2024, 18:39
1 MIN
 Ciolacu crede că Mihai Tudose, care a fost premierul lui Dragnea, ar fi un bun comisar european pe buget-finanțe

Președintele PSD Marcel Ciolacu crede că Mihai Tudose, care a fost premierul lui Liviu Dragnea, și-a plagiat doctoratul și se lăuda că nu are cont în bancă, ar fi un bun comisar european pe buget-finanțe.

În 2017, întrebat de ce nu are niciun cont bancar, Mihai Tudose a răspuns: ”Am refuzat să-mi pun leafa pe card ca să-i dau băncii câte doi ani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să-i dau. Consider că nu-i merită.” „Domnul Tudose are profil de comisar. A fost prim-ministru, poate să fie şi vicepreşedinte al Comisiei, ţinând cont că a fost prim-ministru, ştiţi că există o cutumă. Acum, dacă luăm comisarul pe Sănătate, presupun că nu poate să fie domnul Tudose.

Din negocieri, trebuie văzut profilul. Mi-aş dori ceva pe zona economică, pe vecinătăţi, pe extindere, ţinând cont că de Republica Moldova, de Balcanii de Vest. Portofoliul economic mi se pare cel mai potrivit. Sau pe buget-finanţe cred că ar fi un comisar foarte bun ( Mihai Tudose – n.r.)”, a spus Marcel Ciolacu, citat de news.ro. 

Vezi mai multe detalii pe defapt.ro

Comentarii