Decesul avocatei: salt în gol sub ochii şefului şi iubitului ei. Noi detalii interesante

marți, 22 iunie 2021, 01:50
2 MIN
 Decesul avocatei: salt în gol sub ochii şefului şi iubitului ei. Noi detalii interesante

După ore întregi de audieri, cazul morţii misterioase a avocatei de 26 de ani, după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc central, rămâne încă unul cu mari necunoscute. Varianta unei agresiuni sau conflict fizic cu iubitul par a nu mai fi de actualitate, dar tot nu este clar dacă vorbim de o sinucidere sau un accident. Tânăra avocată Monica Cioată a ajuns pe caldarâm având pe ea doar lenjeria intimă. Ea şi iubitul ei, tot avocat, veneau de la o petrecere şi se certaseră. Un amănunt nou în anchetă: surse din branşă spun că tânăra avocată lucra chiar la cabinetul iubitului ei şi a fratelui acestuia, ca avocat asistent al primului.

 

Cercetările în cazul avocatei de 26 de ani care a căzut de la etajul sase al unui bloc turn din Târgu Cucu sunt continuate de către procurori. Până în prezent, iubitul fetei a dat declaraţii timp de câteva ore în faţa procurorilor, iar până în acest moment al cercetărilor se conturează varianta unei sinucideri, dar şi a unui accident.

Găsită jos în lenjerie intimă

Tânăra, Monica Cioată, a căzut de la una dintre ferestrele apartamentului iubitului ei sâmbătă noaptea, în jurul orei 4. Potrivit unor surse din anchetă, Monica şi iubitul ei, Sebastian Felecanu, au fost anterior, tot în acea noapte, la o petrecere, unde s-ar fi certat intens. Cei doi s-ar mai fi certat şi înainte, relaţia lor fiind adesea tensionată, spun anchetatorii citând apropiaţi ai acestora. Tânăra s-ar fi dezbrăcat după ce au ajuns acasă, şi, nu se ştie cum, ar fi căzut de la fereasta apartamentului, de la etajul şase, îmbrăcată doar cu lenjerie intimă şi şosete. Nu este clar în aceste momente dacă între cei doi iubiţi ar fi existat vreun conflict fizic, însă criminaliştii nu ar fi descoperit urme de violenţă pe corpul victimei, în afară de cele care au rezultat din cădere. De asemenea, se pare că cei doi iubiţi ar fi consumat alcool la petrecere.

Cei doi locuiau împreună de câteva luni de zile. De altfel, apropiaţi ai avocatului Felecanu au precizat că, din punct de vedere profesional, bărbatul era cunoscut ca un avocat foarte bun, însă ar fi avut uneori probleme în relaţie şi nu numai ale căror cauze îşi aveau originea în unele obiceiuri ale lui.

Asistentă a şefului

Avocatul Felecanu are cabinetul în spatele fostei cofetării Opera, din zona Pietonalului, pe bulevardul Ştefan cel Mare. Cabinetul de avocatură de aici este administrat de către Sebastian Felecanu şi de fratele său, iar Monica Cioată era avocată aici şi, potrivit mai multor surse din branşă, asistentă a primului. În prezent, anchetatorii aşteaptă rezultatul medicilor de la Institutul de Medicină Legală Iaşi, în primul rând alcoolemia celor doi iubiţi. Jurnaliştii Ziarul de Iaşi au încercat să obţină un punct de vedere de la avocatul Sebastian Felecanu şi fratele său, însă cei doi auprecizat că nu pot oferi nicio declaraţie pe moment. 

Cititi si: O tânără avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc din Tg. Cucu

 

Comentarii