EXCLUSIV: Un vatman de 50 de ani a murit în timp ce se afla la cârma tramvaiului 11 (FOTO-VIDEO)

duminică, 31 decembrie 2023, 18:56
1 MIN
 EXCLUSIV: Un vatman de 50 de ani a murit în timp ce se afla la cârma tramvaiului 11 (FOTO-VIDEO)

Un vatman de 50 de ani a decedat în această seară în timp ce se afla la cârma tramvaiul ce circula pe traseul 11. 

Incidentul s-a petrecut în staţia din apropierea podului Metalurgie, pe sensul de mers către Tătăraşi. El a acuzat la un moment dat dureri în piept, a oprit tramvaiul şi a leşinat. Călătorii au sunat imediat la 112, dar salvatorii ajunşi la faţa locului, după ce l-au resuscitat circa o oră au declarat decesul. Soţia şi fiica vatmanului au ajuns şi ele la locul incidentului. Poliţia a asigurat măsurile de securitate până ce un alt vatman a preluat tramvaiul, iar călătorii au fost preluaţi de un autobuz.

Un barbat l-a scos din cabina si a incercat sa-i acorde primul ajutor, facandu-i respiratie gura la gura pana la sosirea ambulantei. Medicii l-au resuscitat insa nu au mai reusit sa-l salveze.

"Cu adâncă tristeţe şi compasiune, exprimăm condoleanţe familiei vatmanului Vizitiu Ioan, în urma tragicului eveniment petrecut astăzi în jurul orei 18,00. În timp ce acesta conducea tramvaiul pe traseul 11, i s-a făcut rău şi, din păcate, echipajul de la ambulanţă nu a reuşit să-l resusciteze. Suntem alături de familia şi colegii angajatului nostru şi ne exprimăm solidaritatea în faţa suferinţei dumneavoastră", transmite conducerea Companiei de Transport Public Iaşi.

Comentarii