FOTO – Impact violent între două autovehicule la Tansa: cinci persoane sunt rănite (UPDATE)

vineri, 16 decembrie 2022, 15:02
1 MIN
 FOTO – Impact violent între două autovehicule la Tansa: cinci persoane sunt rănite (UPDATE)

Un accident rutier a avut loc în această după amiază pe raza localităţii Tansa spre Schinetea, la intersecţia judeţelor Iaşi, Vaslui şi Neamţ.

UPDATE: Trei dintre adulţii implicaţi în accidentul de la Tansa vor fi transferaţi la spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi, iar cei doi copii, de patru, respectiv opt ani, vor ajunge la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” Iaşi. Mama  nu doreşte asistenţă medicală şi îi va însoţi pe cei doi minori la spitalul din Iaşi.

UPDATE: Doi copii, unul de patru ani, conştient, a fost preluat de către un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) Negreşti, iar celălalt de opt ani, semiconştient, a fost preluat de către Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Vaslui, substaţia Negreşti.

TEXT INITIAL: În coliziunea care s-a petrecut pe drumul judeţean 246 au fost implicate două autovehicule. În urma incidentului cinci persoane au fost rănite: trei sunt conştiente, iar două inconştiente. De asemenea, din numărul total de răniţi, doi au rămas încarceraţi. La locului evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de intervenţie şi stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, echipajul Terapie Intensivă Mobilă, iar de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean o ambulanţă. Poliţia efectuează cercetări suplimentare pentru a determina cine se face vinovat de producerea accidentului şi circumstanţele în care a avut loc.

Comentarii