Student înjunghiat la Balul Bobocilor după ce i-a vorbit urât unei fete

sâmbătă, 30 noiembrie 2019, 02:59
2 MIN
 Student înjunghiat la Balul Bobocilor după ce i-a vorbit urât unei fete

Martorii spun că el este cel care ar fi provocat conflictul, vorbindu-i urât unei prietene a doi basarabeni.

Un tânăr de 22 de ani, student de la Facultatea de Drept a Universităţii „Al.I. Cuza“, a fost bătut şi înjunghiat ieri-noapte în timpul Balului Bobocilor, desfăşurat la un club din municipiu. Purtătorul de cuvânt al IPJ, Ioana Bîlea, a declarat că tânărul a fost înjunghiat superficial în abdomen în urma unei altercaţii. Tânărul este din Roman.

Aseară, două persoane din Republica Moldova erau audiate la Poliţie, în calitate de martori. „În jurul orei 1.20, am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club, a fost agresat fizic. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt“, a precizat Ioana Bîlea.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că au fost aduşi la audieri tinerii în vârstă de 22 şi 23 de ani din Republica Moldova. Se pare că persoana care a pornit conflictul este chiar victima, care s-ar fi purtat urât cu o prietenă de-a lor. „Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fără pierderea stării de conştienţă. Prezenta două plăgi înţepate la nivelul flancului drept din zona abdominală. A fost dirijat la Spitalul de Neurochirurgie pentru consult. Revine pentru internare în Secţia de Chirurgie. Pacientul este stabil hemodinamic“, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

Silvia CRAUS, Andrei DÎSCĂ

Comentarii