Tudorel Toader a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie. A suferit un AVC!

luni, 05 august 2019, 09:31
2 MIN
 Tudorel Toader a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie. A suferit un AVC!

UPDATE: Ieri seară Tudorel Toader era în stare gravă, prezenta hemiplegie, stare care presupune paralizie a unei jumătăţi a corpului, fiind un AVC ischemic. A fost internat la Terapie Intensivă, dar spre dimineaţă starea sa de sănătate a fost mai bună, rectorul UAIC putea să îşi mişte mâna dreaptă. Momentan este internat la Clinica de Neurologie, surse medicale explicând că cel mai probabil AVC-ul a fost tranzitoriu şi sunt şanse mari la o recuperare completă.

UPDATE: Surse medicale susţin că Tudorel Toader a suferit ieri un AVC ischemic, cu o semi-pareză pe partea dreaptă fiind internat la terapie intensivă.

Cititi si: Rectorul Tudorel Toader nu prea mai ştie de ce a ajuns la spital

Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a fost internat de urgenţă, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Potrivit unor surse locale, Tudorel Toader a ajuns la spital după ce s-a simţit rău. Tudorel Toader este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Florin Grămadă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul ministru primeşte îngrijiri medicale la Spitalul „Nicolae Oblu”, însă a spus că nu poate oferi detalii despre starea sa de sănătate. Rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Tudorel Toader, nu era cunoscut cu probleme grave de sănătate.

Comentarii