Un bărbat întors din Lumea de Apoi va conferenția la Iași. Festival Holistic în oraș, de azi până duminică

vineri, 26 aprilie 2024, 03:00
4 MIN
 Un bărbat întors din Lumea de Apoi va conferenția la Iași. Festival Holistic în oraș, de azi până duminică

În weekend, la Iași are loc Festivalul Holistic, eveniment dedicat științelor alternative, oculte, kabalistice și numerologice. Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Iași, iar participanții vor avea șansa să învețe despre metodele de reducere a stresului, tehnici de meditație și mindfulness, alimentație sănătoasă și multe altele. De asemenea, vor putea să descopere ultimele tendințe și inovații din domeniu, să experimenteze terapii alternative și să își îmbunătățească starea de bine generală.

Programul evenimentelor este zilnic între orele 10-18 și 12-20, iar conferințele vor avea loc în fiecare zi a festivalului de la ora 10. În cadrul festivalului vor participa peste 50 de expozanți din toată țara și străinătate. Conferințele vor fi vizionate live în spațiul special amenajat, online live pe Zoom, Facebook și Youtube. Apoi vor fi postate pe Youtube.

 

Radu Prisacaru, organizator

 

Fostul prefect de Iași Radu Prisacaru, acum organizator al Festivalului Holistic, ne oferă amănunte. „La Festival sunt aproape 50 de expozanți. Așteptăm o mie sau chiar mai mulți de participanți. Avem peste 60 de conferințe la care oamenii pot asista în sală sau le pot vedea pe zoom. Atracțiile principale ale festivalului sunt în primul rând conferințele, deoarece vin terapeuți, traineri și coach din foarte multe domenii, care acoperă o arie mare de cunoștințe și terapii. Astfel, vor fi prezentate atât terapii, cât și tehnologii noi cu care se lucrează în cadrul cabinetelor de terapie și nu numai. De asemenea, vom avea invitați și un grup de Tai Chi din Iași care va face o demonstrație, dar și câteva perechi care vor face o demonstrație de tango. Vom vorbi despre viață, dar și despre moarte, iar cireașa de pe tort este un film, premiat deja în Elveția și Belgia. Un film realizat de un român, cu români, despre moartea clinică. Filmul va putea fi vizionat în cadrul conferinței, iar la finalul filmului va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri cu realizatorul filmului, el fiind unul dintre cei care au trecut prin această experiență”, a declarat acesta.

 

Conferința de Excelență, mâine la Palas

 

Conferința de Excelență va avea loc pe 27 aprilie la Palas Mall, în Congress Hall – Sala Chopin, la ora 17:00. Astfel, participanții vor avea ocazia să exploreze dimensiunile multiple ale dezvoltării personale și profesionale într-un mod integrat și armonios. Această conferință este un spațiu dedicat explorării profunde a potențialului uman și a modalităților de a atinge excelența în toate aspectele vieții.

Conferința promite să ofere participanților  oportunitatea de a descoperi noi orizonturi și d a-și îmbogăți cunoștințele. Unul dintre speakerii de marcă prezenți la eveniment este Eduard Aghachi, Numerolog, care va aborda tema intrigantă, „Jumătatea nevăzută a personalității tale: numerologia umbrelor”. Astfel, prin prezentarea sa, Eduard Aghachi va oferi participanților o perspectivă fascinantă asupra numerologiei și modului în care aceasta poate dezvălui aspecte mai adânci ale personalității, aducând la lumină latura  ascunsă și misterioasă a fiecărui individ.

Un alt speaker de excepție care va împărtăși experiența sa este Călin Terțan, realizator de film, care va prezenta și va discuta filmul său „Moartea … punct sau virgulă”. Acest film captivant explorează tematica morții clinice și aduce în prim-plan întrebări profunde despre existența umană și trăirea la limita vieții și morții. Conferința de Excelență reprezintă o oportunitate rară pentru participanți de a interacționa  direct cu personalități marcante din domenii diverse și de a călători în lumea cunoașterii și înțelegerii de sine, spun organizatorii. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de explorarea propriilor  potențiale și de îmbunătățirea calității vieții.

Dezvoltarea personală a devenit o prioritate pentru tot mai mulți oameni, ceea ce a dus la o creștere a popularității cărților și podcasturilor pe această temă. Ca rezultat, în Iași a apărut un festival ce abordează acest subiect. Președintele Radu Prisacaru afirmă că participarea la Festivalul Holistic este un prim pas în dezvoltarea personală, deoarece evenimentul oferă posibilitatea de a întâlni mai mulți specialiști într-un singur loc. „În 2-3 ore poți să stai de vorbă cu majoritatea specialiștilor prezenți la eveniment, poți să le spui ce problemele ai și să pleci de la festival cu soluții, toate aceste lucruri în mod gratuit”, a declarat Radu Prisacaru.

 

Lista întregii tematici

 

Tematica general prezentă la nivel de produse, servicii, prelegeri, conferințe, expozitie va cuprinde: Acupunctură, Ayurveda, Astrologie, Analize Energetice, Antropologie, Aromoterapie, Alimentație Naturală, Bioterapie, BioEnergoterapie, Bioritm, Bijuterii, Ceaiuri, Cosmetice Naturale, Cristaloterapie, Cromoterapie, Dispozitive Orgonice, Dietă și Nutriție, FengShui, Fitoterapie, Fizioterapie, Fitness, Esențe florale, Homeopatie, Kabala, Kinetoterapie, Literatură de specialitate, Magnetoterapie, Masaj, Iridiologie, Medicină Cuantică, Medicină Chineză, Metafizică, Meloterapie, Numerologie, Psihologie, Psihoterapie, Parapsihologie, Psihometrie, Presopunctrură, Produse Apicole, Reiki, Șamanism, Qi Gong, Reflexoterapie, Sacroterapie, Suplimente Nutritive, Tarot, Tehnica Radiantă, Terapie Acustică, Terapie Cranio-Sacrală, Tai Chi, Terapii Complementare, Uleiuri Esențiale, Yoga, etc.

Participarea doritorilor la unele manifestări (Conferința de Excelență) este contra costa, intrarea fiind 100 sau 200 de lei.

Programul Conferinței de Excelență AICI

https://www.raduevents.ro/evenimente/conferinta-de-excelenta-27-aprilie-2024/

Detalii despre Festivalul Holistic AICI

https://www.raduevents.ro/evenimente/holistic-fest-iasi-26-28-aprilie-2024/

 

 

 

 

 

 

Comentarii