Bărbat de 67 de ani prins beat turtă la volan, prin centrul Iaşului

vineri, 24 iulie 2015, 01:55
1 MIN
 Bărbat de 67 de ani prins beat turtă la volan, prin centrul Iaşului

Un ieşean în vârstă de 67 de ani a fost prins pe strada Sfântul Lazăr din municipiul Iaşi beat criţă la volanul unui autoturism. Faptul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.40, când o patrulă de la Biroul Rutier a făcut semn şoferului să tragă pe dreapta.

 

“Poliţiştii au oprit pe Gheorghe P., de 67 de ani, din Iaşi, care se deplasa pe strada Sfântul Lazăr. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat, rezultând o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Alexandru Chelaru, din cadrul Poliţiei.
În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului. În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Rutier au dat 128 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.500 lei, şi au reţinut 9 permise de conducere. “A fost depistat conducătorul unui autoturism, T.C., de 41 de ani, din municipiul Iaşi, în timp ce a condus pe strada Libertăţii, iar la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate persoanelor care traversau regulamentar. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 420 lei, iar permisul i-a fost reţinut pentru 30 de zile”, a adăugat reprezentantul Poliţiei.
 

 

Comentarii