Dacă doriţi să susţineţi o cauză nobilă şi să vă distraţi, veniţi la Swimathon!

miercuri, 08 mai 2013, 09:39
2 MIN
 Dacă doriţi să susţineţi o cauză nobilă şi să vă distraţi, veniţi la Swimathon!

Înotătorii neprofesionişti pot lupta pentru o cauză nobilă, valorificându-şi pasiunea.

Astăzi s-a dat startul înscrierilor la Swimathon, fiind încheiată etapa de propuneri de proiecte. Persoanele fizice, cele publice, instituţiile şi companiile care doresc să susţină un proiect umanitar local se pot implica activ în strângerea de fonduri.

Înotătorii vor intra în bazin şi se vor strădui să parcurgă cât mai multe lungimi într-o singură oră. Înaintea Swimathonului, ei vor avea ca provocare să strângă cât mai multe angajamente de plată de la cunoscuţi, care vor susţine una dintre echipe cu o sumă pentru fiecare tură de bazin. Pentru înscriere, doritorii trebuie să acceseze site-ul oficial al evenimentului organizat de Fundaţia Comunitară (www.swimathon. fundatiacomunitaraiasi.ro) şi să completeze formularul până pe 31 mai.

Echipa de înotători poate să aibă între 1 şi 6 membri şi să îşi asume un obiectiv de strângere de fonduri de minimum 1.300 de lei. În cazul instituţiilor sau companiilor, plafonul creşte până la 2.500 de lei. După încheierea etapei, concurenţii vor mai avea timp până pe 5 iulie pentru a-şi aduna cât mai mulţi susţinători dornici să sprijine financiar un proiect.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea ieşeană, organizată sub pretextul unei competiţii de înot. Anul trecut, la Swimathon, cei peste 100 de înotători au strâns aproximativ 50.000 de lei pentru 12 proiecte. Ediţia a doua a evenimentului va avea loc pe 5 iulie, între orele 16 şi 20 la Ştrandul Municipal.

Comentarii