De 8 zile fără curent electric. Oamenii care locuiesc în judeţul Galaţi sunt disperați

vineri, 28 aprilie 2017, 11:47
1 MIN
 De 8 zile fără curent electric. Oamenii care locuiesc în judeţul Galaţi sunt disperați

Ninsorile de pe 20 aprilie au făcut adevărate ravagii în judeţul Galaţi, cel mai afectat judeţ în urma zăpezii neaşteptate, când 200 de stâlpi au fost prăbuşiţi la pământ. Astfel, după 8 zile, încă mai există localităţi care nu au energie electrică.

În disperare de cauză, oamenii au început să posteze mesaje pe pagina de Facebook a Electrica, dar şi fotografii cu stâlpii care, după 8 zile, zac pe pământ sau sunt prăbuşiţi pe jumătate peste garduri sau anexe din jurul caselor.

"Ei muncesc saracii, nimic de zis dar de ce sefii lor nu modernizeaza reteaua? Majoritatea tarilor au firele pe sub pamant. Ei stiu doar sa incaseze? Asta e situatia la Corod, Galati, dupa 8 zile", a scris Aurelia Costin, postând şi această fotografie. 

Reamintim că un număr de zece localităţi din judeţul Galaţi, dintre cele 88 raportate sâmbătă, sunt în continuare, parţial sau total, fără curent electric, ca urmare a fenomenelor meteorologice extreme din perioada 19 – 21 aprilie.

Potrivit sursei citate, localităţile cu cel mai mare număr de consumatori afectaţi sunt oraşul Târgu Bujor şi comunele Corod, Brăhăşesti, Barcea, Fundeni, Folteşti şi Frumuşiţa.

realitatea.net

Comentarii