Fabrica de la Jilava arde de 24 de ore. Pompierul care a murit avea 35 de ani

marți, 07 iunie 2016, 08:27
1 MIN
 Fabrica de la Jilava arde de 24 de ore. Pompierul care a murit avea 35 de ani

Pomperii încă se luptă să elimine complet incendiul care a cuprins fabrica de încălţăminte din Jilava! Focul a mistuit clădirea şi a răpit chiar şi vieţi omeneşti.

Un pompier a murit în misiune, după ce a fost prins sub o placă de beton. A fost scos după ore bune de sub dărâmături. Bărbatul a fost avansat în grad, post mortem. Între timp, parchetul militar a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

"E un moment greu pentru noi pompierii și pentru familia unuia dintre ei. Are 35 de ani și a decedat astăzi. O placă de beton a căzut peste el, era pe direcția de propagare a incendiului. Din cauza temperaturii ridicate a arderii s-a prăbușit placa peste acesta", a explicat Daniel Vasile, ISU București.

"Vă pot informa că la locul intervenției au acționat pe durata nopții 8 autospeciale. Pentru stingere s-a folosit și spumă. În acest moment se efectuează și schimbul cadrelor pentru cei care au lucrat azi nopate. În continuare focul arde mocnit, cu degajare intensă de fum și cel mai probabil va dure pe tot parcursul zilei de astăzi. Nu putem formula ipoteze (cu privire la cauza incendiului – n.r.), urmează ca, până la finalizarea operațiunii de stingere, să ajungem la o concluzie împreună cu colegii de la poliție", a explicat purtătorul de cuvânt.

b1.ro

Comentarii