Sală de lectură deschisă permanent şi cabinete închiriate individual la BCU

sâmbătă, 18 februarie 2017, 02:56
1 MIN

Conducerea Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu“ din Iaşi anunţă o serie de modificări semnificative ale relaţiei cu cititorii prin facilităţile pe care aceasta le pune la dispoziţie.

Începând cu data de 20 februarie 2017, BCU Iaşi a pregătit un nou spaţiu de lectură şi de studiu care va fi deschis permanent celor care doresc. Acesta se află în sediul central din Fundaţie, la parter, şi include o sală de lectură cu 35 de locuri, cu acces gratuit, şi opt cabinete indivi­duale de studiu ce pot fi închiriate pe zi sau pe săptămână.

Accesul la aceste cabinete individuale se face prin noua sală de lectură, iar rezervarea lor se realizează prin intermediul unui calendar care este pus la dis­poziţie pe site-ul BCU Iaşi, la sec­ţiunea Servicii, Sală de lectură şi ca­binete individuale de studiu deschise permanent.

În ceea ce priveşte tarifele, doritorii vor trebui să achite 20 de lei pentru 24 de ore, respectiv 100 de lei pentru şapte zile consecutive.

„Taxa corespunzătoare se plăteşte la Biroul Permise – sediul central, la parter. Cabinetele individuale sunt dotate cu birou, scaun, prize şi Wi-Fi. Sala de lectură şi ca­bi­netele individuale de studiu pot fi frecventate doar de utilizatorii care au permis de bibliotecă vizat pe anul în curs“, au transmis reprezentanţii BCU Iaşi.

 Foto credit: Cătălin Lăzărescu

Comentarii