Batista pe tambal

marți, 03 august 2004, 23:00
2 MIN
 Batista pe tambal

Desi conflictul dintre conducerea lui Poli si galerie parea a atinge cote maxime, acesta a fost linistit ieri, cind sefii „Original Blue Boys” s-au intilnit cu presedintele Marius Stan, care a spus ca „oricine merita a doua sansa. Asteptam raportul oficial al Politiei pentru a lua o decizie in acest sens. Daca se confirma neregularitatile, intrerupem orice colaborare, in caz contrar vom incerca sa eliminam neajunsurile”. nuntul vine la o zi dupa ce directorul economic al clubului, Neculai Ciulu declarase ca i-a prins, personal, pe membri marcanti ai galeriei comercializind legitimatii de sustinator cu care se putea intra gratis la meciul cu Rapidul, oficialul iesean vorbind de fals si procese penale. Ciulu a mai spus ca are informatii despre derularea unor neregularitati asemanatoare din partea membrilor galeriei si la meciul cu Vasluiul, de anul trecut, cind, ca si vineri, peste 1000 de oameni cu bilete legale nu au putut intra la meci.
Altfel, Ciulu a afirmat la emisiunea „Sport Show cu Ovidiu Minea”, difuzata in fiecare luni, de Tele M, ca persoanele cu bilete ori abonamente care nu au putut intra la meciul cu Rapidul vor primi inapoi contravaloarea pretului platit pentru accesul pe stadion.
Poli pleaca astazi
Poli Unirea pleaca inca de astazi, la prinz, din Iasi in vederea partidei de vineri cu Apulum Alba Iulia. Trupa lui Simionas va face o halta la Sfintu Gheorghe, la hotelul Bodoc, sosirea in Alba Iulia fiind prevazuta pentru ziua de joi, atunci cind se va efectua si un antrenament, la ora jocului. (OM)

Comentarii