Ce mai urmeaza?

vineri, 04 decembrie 2009, 23:30
2 MIN
 Ce mai urmeaza?

Cita vreme contactele cu formatii mai competitive s-au lasat de fiecare data cu probleme, Politehnica a asteptat cu sufletul la gura aceasta saptamina, sperind la doua victorii care sa ofere o gura de oxigen unei echipe sufocate in aceasta toamna. Intilnirile cu foarte tinerele trupe bucurestene Sportul Studentesc si Olimpia erau vazute ca un moment propice de revenire insa gazdele au aterizat repede cu picioarele pe pamint dupa ce miercuri au tremurat pina dupa ultima sirena pentru un succes contestat indelung de adversar. Si daca in fata celei mai modeste echipe din grupa iesencele abia s-au impus, oare ce poate oferi intilnirea de astazi cita vreme Olimpia s-a prezentat mult mai bine pina acum si chiar de curind a rezistat eroic in fata campioanei MCM Tirgoviste, care nu si-a menajat nici o vedeta. "Nici o partida nu seamana cu alta.", spune directorul sportiv Marius Cosoi insa Politehnica n-a prea aratat pina acum ca poate oferi si altceva decit evolutii modeste. Avind penultimul loc in grupa asigurat, echipa ieseana poate spera sa mai salte o pozitie in ierarhie doar daca bate Olimpia la mai mult de 29 de puncte diferenta (cit s-a inregistrat diferenta din tur, scor 91-62), ori daca invinge la scor mai mic dar mai obtine un succes marti pe terenul echipei Rapid Bucuresti. In fine, in conditiile in care detine un lot subtire din toate punctele de vedere Politehnica are probleme si cu accidentarile. Daca Bordeianu si Mitachi lipsesc de citeva etape avind afectiuni serioase la genunchi, Necula n-a jucat deloc miercuri iar Panait s-a plins si ea pe final pentru ca acuza probleme identice in vreme ce tinara Cioroiu n-a prins sfirsitul partidei cu Sportul Sudentesc din cauza unei entorse.

Celelalte partide ale etapei

Grupa Sud-Est: Teleorman Alexandria – Rapid Bucuresti (in tur, 57-33) si SCM Craiova – MCM Tirgoviste (55-85). Sportul Studentesc Bucuresti sta.

Grupa Nord-Vest: LMK Sf. Gheorghe – CSU Oradea (76-43) si CSM Satu Mare – ICIM Arad (70-67). Partida Bega Timisoara – U Alba Iulia s-a jucat in avans (scor 54-45) iar intilnirea Galactica Brasov – U Cluj-Napoca este aminata pentru 22 decembrie.

Comentarii