Cu lupa pe tricolori

duminică, 04 iunie 2000, 23:00
3 MIN
 Cu lupa pe tricolori

Lobont (6) – in putinele momente in care a avut de lucru a jucat fara greseala pina la gol, remarcindu-se si prin exactitatea jocului cu piciorul. Ca si in Olanda, a avut bara ca aliat, norocul fiind un capitol forte pentru un portar.
Ciobotariu (5) – daca despre prezenta in ofensiva se pot spune numai de bine, primul gol fiind si el o dovada in acest sens, in defensiva a recidivat in slaba prestatie avuta in ultima partida amicala a tricolorilor, locul lui Kluivert fiind luat simbata de Lymperopoulos.
G. Popescu (5,5) – in conditiile sistemului tactic folosit de Ienei putea iesi mai mult in evidenta. In continuare se asteapta mai mult de la el decit cele aratate in ultimele doua extemporale ale tricolorilor.
Filipescu (5,5) – spre deosebire de Ciobotariu, care nu a fost sustinut suficient de Petrescu in acoperirea zonelor laterale, "spaniolul" l-a avut aproape deseori pe Munteanu, in plus omul sau de marcaj neavind ziua fasta a adversarului direct al lui Ciobi. Cu toate acestea, a avut citeva ezitari care puteau costa.
Petrescu (5,5) – in urcare de forma fata de evolutia din tara lalelelor mai are insa destul pina la a ajunge la evolutiile care l-au impus.
Gilca (5,5) – dupa un inceput ezitant a intrat in joc, reacomodindu-se cu tricoul galben al nationalei pe care nu l-a mai purtat de atita timp.
Lupescu (6) – placuta revelatie, a reusit sa demonstreze ca nu merita sa fie omul care sa intre la balotaj pentru lotul de 22. A urcat deseori si in atac, a acoperit bine si faza defenisva, pasele sale fiind mereu precise si utile. Daca reusea sa blocheze si centrarea premergatoare golului elenilor, avea o importanta bila alba in plus.
Munteanu (6,5) – foarte activ, a acoperit cu folos intreaga banda stinga, executind foarte bine si centrarile din fazele fixe.
Mutu (5) – nu s-a acomodat cu alunecarea pe banda dreapta la care a fost fortat prin reintrarea lui Adi Ilie. Pe masura trecerii timpului, suparat probabil pe nereustele sale, a devenit si excesiv de nervos.
Ganea (5) – s-a zbatut mult pentru a arata ca este peste Moldovan insa nu a reusit prea multe in conditiile in care trioul ofensiv din care a facut parte a suferit vizibil din punct de vedere al colaborarii. A ratat iarasi o ocazie mare, bara opunindu-se si unui gol dar si cresterii capitalului fostului virf rapidist.
Adi Ilie (5) – s-a simtit lipsa jocurilor, in afara penuriei de faze create, "Cobra" fiind blocata in doua rinduri de fundasii adversi in faze din care alta data nu ierta.
V. Moldovan (4,5) – foarte sters, a iesit la rampa o singura data, prea putin pentru o repriza jucata.
Hildan (5) – nu a avut nici timp, nici conjunctura necesara pentru a arata ca poate sa-l inlocuiasca pe Gilca si in meciuri oficiale.
F. Petre (6) – din nou intrarea sa a adus un sensibil plus de viteza in jocul tricolor; faptul ca cel mai mic dintre tricolori a inscris cu capul este o dovada in plus ca piticul face orice cind intra in teren pentru a (re)prinde tricoul de titular.
Rosu (4) – absent total din joc.
Chivu (5,5) – mult mai cu tupeu fata de meciul din Olanda, a urcat cu folos si in ofensiva, dind centrarea de la golul doi.
Belodedici si Prunea au fost prezenti mai mult simbolic pe teren. (OM)

Comentarii