Echipa feminina de volei "U" Cluj a ramas fara antrenor

miercuri, 09 decembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Echipa feminina de volei "U" Cluj a ramas fara antrenor

Asa cum anticipam inca de ieri, antrenorul echipei de volei feminin Universitatea Cluj, Aurel Ionita, a fost demis din functie. Decizia a fost luata in timpul sedintei desfasurate la sediul clubului Universitatea, la care au luat parte presedintele Ioan Binda, vicele Gheorghe Roman, Dorin Ceataris si Stefan Damian din partea sponsorilor. Rezultatele slabe obtinute de echipa in ultimele etape, precum si modul in care au fost abordate meciurile de antrenorul Ionita, au fost principalele motive pentru care s-a renuntat la serviciile acestuia, conform declaratiei lui Ioan Binda.
Locul lui Ionita la cirma echipei universitare a fost luat incepind de ieri de… Ioan Binda, cel care l-a numit la Cluj. Binda se va ocupa de echipa pina la finalul turului, adica inca doua etape, dupa care se va discuta din nou oportunitatea aducerii unui alt tehnician. Binda a declarat: "Prefer sa ramin la cirma echipei decit in functia de presedinte al clubului, dar acest lucru depinde si de starea sanatatii mele. Nu pot ramine cu amindoua, insa o decizie in acest sens se va lua doar prin Consiliul de Administratie".
Plecarea lui Ionita de la Universitatea aduce un semn de intrebare si asupra jucatoarei Mihaela Hotoi, care a venit la Cluj o data cu antrenorul. Binda a declarat ca, probabil, si ea va dori sa plece, dar acest lucru este posibil doar in luna ianuarie, in timpul perioadei oficiale de transferari.
In privinta functiei de presedinte al CS Universitatea Cluj, privirile se indreapta spre Gheorghe Roman, fostul antrenor al nationalei masculine de baschet, in prezent vicepresedinte al gruparii clujene. (A.O.)

Comentarii