Egali cu Juventus

sâmbătă, 02 februarie 2002, 00:00
1 MIN
 Egali cu Juventus

Primul meci pe iarba din acest an pentru Poli Unirea a adus o remiza alba in partida cu Juventus Bucuresti, o fosta divizionara B care are mari sanse ca in acest an sa revina in esalonul doi. Partida s-a disputat pe terenul din Pojorita, descotorosit de zapada, cel din Vatra Dornei fiind inca impracticabil. Deplasarea pina la locul disputarii meciului a avut loc cu autocarul bucurestenilor.
Partida a multumit atit pe presedintele gruparii din Copou, Pavel Hodea cit si pe managerul Vasile Simionas. Primul a remarcat prestatiile lui Dobrea, Cristea si a ex-bistritenilor Florin Dan si Sinmartean in timp ce Simionas a declarat: " Nu m-a interesat rezultatul ci modul in care s-au comportat baietii la primul meci disputat pe iarba. Partida a fost echilibrata, noi avind mai multe ocazii ratate precum si o bara semnata de Dragoi. Pentru ca verificarea a fost foarte utila s-ar putea sa mai jucam si duminica un meci contra Juventusului".
Poli a jucat in formula: Mihalache – Zavate, C. Ilie, A. Ilie, Petrache, Sinmartean – Cristea, Medeleanu, F. Dan – Dobrea, Petcu – in prima repriza; Cimpeanu – Ancuta, C. Ilie, A. Ilie, D. Munteanu, Sinmartean – Boghean, Dragoi, Tiron – Dobrea, Chiper – a doua repriza. Nu au fost utilizati juniorii deplasati la munte precum si Gheban, Dulcianu si Claudiu Dumitru ce acuza unele probleme de sanatate. (OM)

Comentarii