Italia nu este o certitudine

sâmbătă, 08 ianuarie 2005, 00:00
2 MIN
 Italia nu este o certitudine

Turneul din Italia gindit de Poli Unirea Iasi poate cadea. Antrenorul lui Poli Unirea Iasi, Ionut Popa, a spus ca acesta va fi efectuat doar daca starea vremii va fi buna in Peninsula si daca vor fi gasiti adversari pentru meciurile amicale. In caz contrar, Poli isi va prelungi sejurul in vestul tarii, sejur care va incepe pe 24 ianuarie si va dura cel putin pina pe 5 februarie, cind moldovenii vor fi cantonati la Baile Felix. „In prima saptamina punem accent pe pregatirea fizica, apoi vom juca 4 meciuri in 4 zile, incepind cu 1 februarie, adversarii fiind, in ordine, ACU Arad, Tricotaje Ineu, UTA si FC Oradea” a spus tehnicianul iesean, care a completat ca la ora actuala nici un transfer nu este sigur: „Naidin mi-a spus ca are o oferta din Franta, aradeanul Varga vrea sa plece in Germania, pe Viorel Gheorghe nu cred ca-l iau dupa ce am aflat ca Vasluiul l-a imprumutat la Moinesti iar Iurisniti de la Apulum costa destul de mult. In concluzie, la reunirea lotului sint sanse minime sa apara macar un jucator care sa compenseze plecarea lui Cristea la Dinamo, insa sper ca pe parcurs acest lucru sa fie realizat”.
Ionut Popa si-a sarbatorit la Arad, in familie, ziua numelui, ieri dimineata facind cinste fostilor colaboratori de la UTA, chiar la sediul clubului, unde Popa era sa se intilneasca tocmai cu presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. „Am inteles ca a fost la UTA pentru rezolvarea transferului fundasului Rusu, pe care au platit 60 000 de euro. E mai bine ca nu ne-am vazut si ne pastram pentru 5 martie, cind jucam in prima etapa in Giulesti” a spus Popa. (Ovidiu MINEA)
Stan, cucerit de Gioconda
Presedintele lui Poli Unirea Iasi, Marius Stan s-a intors joi seara din Franta, unde a petrecut sarbatorile de iarna. Seful executivului iesean a spus ca una dintre marile realizari ale vacantei a fost lipsa convorbirilor telefonice: „Nu am avut roaming si nu am vorbit deloc pe mobil, vestile din tara aflindu-le din ziare, pe care le citeam pe internet. A fost o senzatie excelenta ca timp de aproape 3 saptamini sa ma pot relaxa si sa uit de probleme. Cum am deschis mobilul vineri dimineata, cum a inceput sa sune non-stop, semn ca vacanta s-a sfirsit”. Aflat in Bucuresti, Stan a anuntat ca va reveni luni in Copou, cu doua zile inainte de reunirea lotului. „Avem timp sa ne organizam si sa vedem ce trebuie facut pentru a pregati cu atentie returul” a precizat seful executivului gruparii iesene. In legatura cu cele vazute in Franta – unde a locuit la sora sa, fosta handbalista Mihaela Stan, ce s-a stabilit de 6 ani la Paris in urma casatoriei – presedintele lui Poli a declarat ca impresia cea mai puternica i-a lasat-o tabloul Giocondei: „M-am convins ca nu e o legenda senzatia ca Gioconda se uita la tine indiferent de unghiul in care te uiti la tablou”. (OM)

Comentarii