Pregatirile intra in linie dreapta

duminică, 14 mai 2000, 23:00
2 MIN
 Pregatirile intra in linie dreapta

Antrenorul reprezentativei Romaniei, Emeric Ienei, a stabilit lotul largit de jucatori care va participa la pregatirea pentru Campionatul European si care va disputa partidele amicale cu selectionatele Olandei, pe data de 27 mai, de la ora 20.30, la Amsterdam si Greciei, pe data de 3 iunie, de la ora 20.00, la Bucuresti. Cei 26 de jucatori convocati: Stelea (Salamanca), Lobont (Ajax), Prunea (Universitatea Craiova) – portari; Contra (Alaves), Dan Petrescu (Chelsea), Gh. Popescu (Galatasaray), Filipescu (Betis), Ciobotariu (Standard Liege), Belodedici, Miu (ambii de la Steaua), Nanu (Vitesse Arnhem), Chivu (Ajax) – fundasi; Fl. Petre, Hildan, Lupescu (toti de la Dinamo), Maldarasanu (Rapid), Gilca (Espanyol), Lincar, Rosu (ambii de la Steaua), D. Munteanu (VfL Wolfsburg), C. Munteanu (Salamanca), Hagi (Galatasaray) – mijlocasi; Moldovan (Fenerbahce), Mutu (Inter Milano), A. Ilie (Valencia), Ganea (VfB Stuttgart) – atacanti.
Reunirea lotului care va participa la pregatirea pentru CE 2000 va avea loc joi, la stadionul "Lia Manoliu", urmind ca de la ora 18.00 sa aiba loc un antrenament de refacere. Jucatorii vor mai efectua doua antrenamente pe stadionul "Lia Manoliu", unul vineri de la ora 18.00, iar altul simbata de la ora 10.00. Lotul va participa pe 20 mai, la stadionul Dinamo, alaturi de fostul mare jucator olandez, Johan Cruyff, la o actiune a Fundatiei "Copii strazii". Fotbalistii romani vor avea liber pe 21 mai si se vor reuni a doua zi, la stadionul Cotroceni unde se vor pregati pina pe 25 mai, cind este programata decolarea spre Amsterdam. Cu o zi inaintea partidei cu Olanda, lotul va efectua, de la ora 20.00, antrenamentul oficial. Dupa intoarcerea de la Amsterdam jucatorii vor avea o zi libera, urmind sa se reuneasca, pe 29 mai, cind vor mai beneficia de o seara libera. Pe data de 30 mai, lotul national va intra in cantonament pentru partida amicala cu reprezentativa Greciei, care se va disputa pe stadionul "Steaua". Dupa partida cu Grecia, jucatorii vor avea liber duminica si vor efectua, luni, un antrenament dupa care vor avea din nou o seara libera.
Pe 6 iunie jucatorii se vor prezenta in cantonament, urmind ca pe 7 iunie, la ora 11.00, sa aiba loc decolarea spre Bruxelles.

Comentarii