Reintrare aminata

joi, 25 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 Reintrare aminata

Atacantul Marius Niculae nu va putea evolua in meciul pe care Sporting Lisabona il va disputa, pe teren propriu, pe 5 mai, in compania formatiei Beira-Mar, in ultima etapa a campionatului Portugaliei, idee ce s-a vehiculat in presa in ultima perioada. Potrivit cotidianului "A Bola", Marius Niculae si-a anticipat cu o saptamina calatoria programata in Romania pentru a petrece alaturi de familie Sarbatorile de Pasti, urmind sa soseasca in tara astazi, pentru a putea fi prezent la Lisabona pe 5 mai. "Cu toate acestea, este foarte putin probabil ca suporterii formatiei din Lisabona sa aiba surpriza de a-l vedea pe teren pe Niculae in meciul cu Beira-Mar, idee care s-a vehiculat in ultima vreme in presa", scrie "A Bola".
Cotidianul citat noteaza ca medicii gruparii portugheze nu au autorizat cererea antrenorului Ladislau Bölöni de a-l introduce pe Niculae pentru citeva minute la finalul meciului cu Beira-Mar. "Surpriza pe care Ladislau Bölöni a pregatit-o pentru atacantul roman parea a fi una realizabila, dupa ce Niculae si-a anticipat cu o saptamina calatoria in Romania, pentru a fi pe 5 mai in Portugalia. Dar adevarul este ca atacantul roman nu va fi prezent pe teren, ci doar in tribunele stadionului Jose Alvalade", scrie "A Bola".
Marius Niculae s-a antrenat ieri dimineata alaturi de jucatorul Lourenco, care se afla, de asemenea, in perioada de recuperarea dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale. Jucatorul roman a efectuat citeva exercitii cu sau fara minge, fiind primit cu entuziasm de suporterii care au asistat la antrenament.

Comentarii