Stafia Forestei pe "Dinamo"

sâmbătă, 25 noiembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Stafia Forestei pe "Dinamo"

Runda a XV-a a Diviziei A, ultima a turului, a fost deschisa, ieri, de meciul Dinamo – Astra Ploiesti, incheiat cu victoria elevilor lui Cornel Dinu cu scorul de 3-2 (1-0). Dinamovistii au fost pe punctul sa repete, la o scara maI mica, isprava din meciul cu Foresta, ei conducind cu 3-0, dar primind apoi doua goluri pe final de meci. Au marcat: Mihalcea (’27), Niculae (’50, ’61), respectiv, Duna (’80) si Ciorea (’87).
Rocar Bucuresti – Universitatea Craiova (astazi, ora 12,00, TVR 1). Patronul Craiovei fotbalistice, Gigi Netoiu, va privi cu inima indoita aceasta partida, gindindu-se ca prima lui dragoste a fost Rocarul. Daca eliminam orice speculatie, meciul acesta ar putea fi extrem de disputat, oltenii nevrind sa piarda contactul cu podiumul. Cit despre Rocar, o infringere pe teren propriu ar putea s-o arunce in "zona minata".
Petrolul Ploiesti – FC National (astazi, ora 14,00). Daca inving "gazarii" ar putea termina turul pe locul II, indiferent de celelalte rezultate, performanta negindita si nevisata la inceputul campionatului. Singurul obstacol rezida in foamea de puncte nesatioasa a elevilor lui Marius Lacatus.
Ceahlaul Piatra Neamt – Gloria Bistrita (astazi, ora 14,00). Poate ca, tinind cont de antecedente, este cel mai sigur solist al etapei, nemtenii putind evada din zona retrogradarii directe in cea a barajului.
FC Brasov – Foresta Suceava (astazi, ora 14, 00). Cea mai defensiva echipa a campionatului primeste vizita unei formatii cu mult aplomb ofensiv, care a aratat ca nu se teme de nimeni si de nimic. Ce-o iesi din aceasta interesanta confruntare, om vedea!
Gaz Metan Medias – Otelul Galati (astazi, ora 14, 00). Pentru galateni, socotelile arata ca daca pierde si la Medias se poate inscrie hotarit pe curba retrogradarii. "Gazul" n-a mai cistigat un meci din prima etapa, cind a invins cu 3-0 pe Ceahlaul!
FCM Bacau – Rapid Bucuresti (miine, ora 12, 00, TVR). Cel mai interesant meci al etapei, deoarece (incredibil, dar adevarat!) se intilnesc doua candidate la retrogradare: Bacaul sta la "minus cinci" in clasamentul adevarului, iar Rapidul la "minus sase". Imaginati-va deci ce iarna va fi in Giulesti, daca "visiniii" pierd si la Bacau!
FC Arges Pitesti – Steaua Bucuresti (miine, ora 14,00, Pro TV). Argesenii au fost cei care, etapa trecuta, au garat Rapidul pe linie moarta si forma lor deosebita cer sa se impuna in fata Stelei, echipa pe care au ciomagit-o mai mereu in ultimii ani. Trebuie sa spunem, insa, ca daca militarii infirma traditia si cistiga in Trivale vor fi foarte greu de prins in retur… (Nic. G)

Comentarii