Brazilianul Rivaldinho a revenit la Viitorul Constanţa

sâmbătă, 27 iulie 2019, 18:19
1 MIN
 Brazilianul Rivaldinho a revenit la Viitorul Constanţa

FC Viitorul a anunţat, sâmbătă, transferul fotbalistului brazilian Rivaldinho (24 de ani). Atacantul a evoluat la formaţia constănţeană şi în a doua jumătate a sezonului trecut, iar în această vară şi-a reziliat contractul cu Levski Sofia, astfel că a semnat din postura de jucător liber de contract.

Viitorul a obţinut semnătura lui Rivaldinho, iar acesta va evolua sub comanda lui Gică Hagi în următoarele două sezoane. Anunţul a fost făcut chiar de clubul constănţean, prin intermediul unui comunicat oficial: ”Atacantul brazilian Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior "Rivaldinho" este noul jucător al Viitorului Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

În vârstă de 24 de ani şi 1,86m, Riva a mai evoluat pentru FC Viitorul în ultima parte a sezonului 2018-2019, în care a reuşit să înscrie 2 goluri în Liga 1 şi alte 2 goluri în Cupa României, contribuind astfel la performanţele reuşite de formaţia constănţeană din acest an. FC Viitorul îi urează mult succes şi cât mai multe goluri în tricoul negru-albastru!”, se arată pe site-ul oficial al Viitorului.

 

Comentarii