(VIDEO) Ieşenii au cerut în stradă demisia Guvernului. Manifestația s-a terminat fără violență!

duminică, 05 noiembrie 2017, 18:07
3 MIN

Ieşenii au început să se adune în piaţa Unirii pentru a protesta împotriva legilor justiţiei.

(UPDATE 21: 34) "Mai e de luptat, nu s-a terminat!", se strigă în timp ce oamenii părăsesc piața.

(UPDATE 21:25) Acum în piaţa Unirii mai sunt în jur de 200 de persoane

(UPDATE 21:14) Circulația dinspre Tg.  Cucu se desfășoară cu dificultate pe Independenței.

(UPDATE 21:04) Coloana a ajuns în dreptul UMF, dar coada abia iese din intersecția Tg. Cucu.

(UPDATE 20:55) În continuare, peste 2.000 de oameni mărșăluiesc pe străzile Iașului. Coloana intră acum  pe Bulevardul  Independenței.

(UPDATE 20:44) Coloana ajunge la intersecția cu strada Elena Doamna, scandand "Nu vrem să fim o nație de hoți!" și "PSD, ciuma roșie!"

(UPDATE 20:33) Coloana, care se întinde acum pe o lungime de peste 150 de metri, a intrat pe strada Anastasie Panu. Circulația dinspre Palat spre strada Elena Doamna se desfășoară cu dificultate.

(UPDATE 20:33) Coloana, care se întinde acum pe o lungime de peste 150 de metri, a intrat pe strada Anastasie Panu. Circulația dinspre Palat spre strada Elena Doamna este blocată temporar.

(UPDATE 20:21) Coloana protestatarilor s-a oprit in faţa sediului PSD, strigând "Hoţii!", "DNA să vină să vă ia!" La manifestație sunt acum în jur de 2.000-2.500 de persoane.

(UPDATE 20:17) Coloana manifestanţilor trece prin faţa Primăriei, scandând "Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi!". Huiduieli in fața sediului PSD.

(UPDATE 20:12) Coloana de manifestanţi a pornit în marş pe Bulevardul Ştefan cel Mare, spre Casa Pătrată. Se scandează "Ieşiţi din casă dacă vă pasă!" şi "Hoţii! Hoţii". Trecătorii se alătură coloanei, maşinile claxonează în semn de susţinere a revendicărilor.

(UPDATE 19:46) Numărul oamenilor prezenţi în piaţa Unirii a ajuns la 1.500. "Legile voastre – niște dezastre!" se strigă în piaţă. 

(UPDATE 19:32) Oamenii strigă în aceste momente: "Liviu Dragnea, nu uita: așteptăm și cartea ta!" "CCR, sluga PSD!"

(UPDATE 19:27) Protestatarii solicită condiţii mai bune pentru copii. "Vrem copii educați și toți hoții condamnați!" "Jos hoția, sus România!"

(UPDATE 19:18) Numărul protestatarilor a urcat la aproape 1000 de persoane.Oamenii strigă: "Hoţii la-nchisoare, nu la guvernare!" Numărul protestatarilor continuă să crească. 

(UPDATE 19:04) Numărul manifestanţilor a urcat la peste 500.  

(UPDATE 18:55) Alături de protestarii din Iaşi este în aceste momente şi cântăreţul Tudor Chirilă. Numărul manifestanţilor creşte constant. Circa 200 de oameni cer demisia Guvernului.Oamenii scandează:  "Nu se mai poate! Vrem anticipate!" "Jos guvernul hotoman, fabricat în Teleorman" "Vreau să stau acasă, hoţii nu mă lasă" – scandează manifestanţii, alături de consacratul slogan "România, trezeşte-te!" "Jos,  jos, jos, guvernul ticălos!" "PSD ciuma roşie!" Peste 500 de manifestanţi.  

UPDATE (18:36) Numărul ieşenilor care protestează în piaţa Unirii a urcat la 100.  

TEXT INITIAL: Acum în piaţa Unirii sunt câteva zeci de persoane. Proteste au fost anunţate în toate marile oraşe din ţară. Manifestanţii s-au organizat prin intermediul Facebook. 

Comentarii