SURSE: Sevil Shhaideh, audiată azi la DNA, ar avea demisia în buzunar

vineri, 22 septembrie 2017, 10:48
1 MIN
 SURSE: Sevil Shhaideh, audiată azi la DNA, ar avea demisia în buzunar

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citată ca suspect într-un dosar de corupţie. Surse guvernamentale afirmă că vicepremierul Sevil Shhaideh se pregătește să-și anunțe demisia din Guvern.

Nu este prima dată când aceasta se află la DNA. Încă nu se știe în ce calitate se află Sevil Shhaideh la DNA, aceasta venind însoțită de un avocat. Aceasta a petrecut aproximativ 30 de minute în sediul DNA, fără a da declarații, fiind prezentă doar pentru a i se aduce la cunoștiință acuzațiile de corupție. Încă nu se cunoaște dosarul în care este implicată, dar, cel mai sigur faptele nu au legătură cu activitatea actuală de vicepremier a lui Shhaideh.

La ieșirea de la audieri, Sevil Shhaideh a spus că a fost citată în calitate de suspect, Mi s-a comunicat că am calitatea de suspect și mai multe nu pot declara fiind o ancheta în curs. În acest moment mi s-a adus la cunoștință această calitate. Voi analiza cu avocatul documentele procesate”, a declarat aceasta la ieșirea de la DNA.

evz.ro

Comentarii